Αθλητισμός

«Έφυγε» ένας γνήσιος Νικιώτης…

Ένας γνήσιος Νικιώτης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Πάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.
Ο Βαγγέλης Πάτσης είχε πολυετή προσφορά στη Νίκη, καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος και έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους για τον πράο χαρακτήρα του και η προσφορά του ήταν ανιδιοτελής.
Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2017 η τότε Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης μέσω του μέλους της, Βασιλικής Καλλιπολίτη, είχε τιμήσει μ’ ένα μετάλλιο τον Βαγγέλη Πάτση για όσα έπραξε με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Η βράβευση είχε γίνει πριν αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, όπου ο εκλιπών είχε την τύχη να δει την αγαπημένη του ομάδα να επικρατεί με 1-0 στο Πανθεσσαλικό. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα αρρώστησε και δεν μπορούσε να πηγαίνει στο γήπεδο για να δει τη μεγάλη του αγάπη.
Ο Βαγγέλης Πάτσης μαζί με τον αδελφό του, Λάκη, διατηρούσε πολύ γνωστή επιχείρηση μαρμάρων. Ήταν παντρεμένος με τη Μαρία, με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ελισσάβετ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 10.30 από τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου και την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Καζεπίδης.

Συλλυπητήρια για Βαγγ. Πάτση από την «κυανόλευκη οικογένεια»
Τα θερμά τους συλλυπητήρια εξέφρασαν η ΠΑΕ και ο ΓΣΒ «Η Νίκη» για την απώλεια του Βαγγέλη Πάτση. Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:
Η ΠΑΕ Νίκη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, πριν μερικές ώρες. Ο Ευάγγελος Πάτσης διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος και έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης και, δεδομένα, όταν άνθρωποι σαν κι αυτόν, φεύγουν από κοντά μας, η οικογένεια του συλλόγου μας γίνεται αισθητά φτωχότερη.
Ο ΓΣΒ «Η Νίκη»: «Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πάτση, που έφυγε από τη ζωή. Ο Βαγγέλης Πάτσης, γνήσιος «Νικιώτης», βρίσκονταν κοντά στον σύλλογο και στην ομάδα ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια, διατελώντας γενικός αρχηγός και διοικητικό στέλεχος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το