Τοπικά

“Έφυγε” από τη ζωή ο Νίκος Δεμίρης

“Έφυγε” από τη ζωή ο ιδιοκτήτης του τσιπουράδικου στη Νέα Ιωνία Νίκος Δεμίρης.
Ο εκλιπών νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.
Στο μαγαζί του είχε φωτογραφίες από την καριέρα του στο τραγούδι, στο πλευρό λαϊκών τραγουδιστών όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Πόλυ Πάνου, ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Νίκος Δεμίρης, Αρτακλής Φρατζής (Φεφτζής), Στέλλα Χρυσικοπούλου

Γεννήθηκε το 1945 στη Νέα Ιωνία και σε ηλικία 15 τον ανακάλυψαν που έψελνε όμορφα και τραγουδούσε αμανέδες που τους άκουγε από τον πατέρα του.
Το τσιπουράδικο το άνοιξε το 1997 όταν είχε αποσυρθεί από το τραγούδι. Επί μία δεκαετία 1988-1998 ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».

Κοσμικό Κέντρο ο “ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ” παραλία Βόλου 1967
Από αριστερά: Νάκης (κιθάρα), Αχιλλέας Ματζίρης (μπουζούκι), Νίκος Δεμίρης (κιθάρα – τραγούδι), Ουρανία Μπουζιάνη (τραγούδι), Γιώργος Μανισαλής – Κοριός (μπουζούκι – τραγούδι), Σπύρος Κεφαλάς (Ακκορντεόν), Παναγιώτης Λιθαδιώτης (τύμπανα).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Δεμίρη που έφυγε από τη ζωή.
“Ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, που τον χαρακτήριζε η αγάπη του και η προσφορά του για τη Νίκη Βόλου.
Έφυγε από κοντά μας, ένα κομμάτι της ιστορίας της Ν. Ιωνίας…”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το