Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αντωνόπουλος

KERIA

Έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή ο Γιώργος Αντωνόπουλος, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και αγωνιστής της παράταξης στη Μαγνησία. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είχε διατελέσει πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Μαγνησία.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατό του εξέδωσαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημοσθένης Νταόπουλος και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.
Η ανακοίνωση του Δ. Νταόπουλου
Μεγάλη απώλεια για τη ΝΔ στη Μαγνησία αποτελεί η αποδημία του Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου με ήθος, σεμνότητα, εργατικότητα, που προσέφερε τα μέγιστα στην παράταξη από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος ήταν υπηρέτης της παράταξης. Αγωνιστής για την πρόοδο της χώρας και με μεγάλη συνεισφορά στην κοινωνία του Βόλου. Άφησε σε όλους εμάς μια πλούσια παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τα ιδεώδη μας για μια Ελλάδα Ευρωπαϊκή, ελεύθερη, που θα προσφέρει στον τόπο.
Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Η ανακοίνωση του Χ.Μπουκώρου
Το άγγελμα του θανάτου του Γεωργίου Αντωνόπουλου μας γέμισε θλίψη. Ο εκλιπών υπήρξε ανιδιοτελής και συνεπής αγωνιστής της παράταξης. Ιδιαίτερα τη δύσκολη για τη Ν.Δ δεκαετία του ’80, πρόσφερε πολλά στην κομματική οργάνωση της Μαγνησίας ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής και από άλλες θέσεις. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον αγαπημένο του υιό Γιάννη, επισημαίνοντας ότι οι αγώνες των παλαιότερων αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για εμάς τους νεότερους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το