Τοπικά

Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας Μιχάλης Μπαλαρούτσος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 65χρονου αρχιτέκτονα – μηχανικού Μιχάλη Μπαλαρούτσο.
Ο εκλιπών σπούδασε αρχιτεκτονική στο Μιλάνο και ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας αρχιτεκτονικών μελετών στην οδό Σόλωνος στον Βόλο.  Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα και τα τρία του παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιάννη και τον Σπύρο. Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο 65χρονος ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα “Έξυπνη Πόλη” και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Στο παρελθόν διατηρούσε το δημοφιλές μπαρ au bord de l’eau στην οδό Σκενδεράνη.
Ο Μιχάλης Μπαλαρούτσος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου. Ψήφισμα για τον θάνατό του εξέδωσε το ΤΕΕ Μαγνησίας:

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του τέως μέλους της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Μιχάλη Μπαλαρούτσου, η Διοικούσα Επιτροπή του τοπικού τμήματος συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα εξής:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
3. Να καταθέσει χρηματικό ποσό σε ευαγή ιδρύματα του Βόλου
3. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα, να το αποστείλει στους συναδέλφους μηχανικούς του ΤΕΕ Μαγνησίας και να το δημοσιεύσει στον τοπικό Τύπο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το