Κόσμος

Εφτασε και στην Κύπρο ο κορωνοϊός – Διαπιστώθηκαν τα πρώτα δύο κρούσματα

Ο κορωνοϊός έφτασε και στην Κύπρο, όπου ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο Υγείας, ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα προβεί σε δηλώσεις «στις 6 το απόγευμα με αφορμή τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού».

Σύμφωνα με το sigmalive.com, αναμένονταν αποτελέσματα για 42 ύποπτα περιστατικά. Πρόκειται για τους μαθητές που έφτασαν από τη Βαρκελώνη και άτομο που επέβαινε στην ίδια πτήση και εξετάζεται κατά πόσο είναι θετικό ή όχι για στρατιώτες, ένα κρατούμενο και προσωπικό του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σχετικά με τα άλλα δυο περιστατικά στρατιωτών που ήρθαν στη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο, ο ένας είναι σε απομόνωση ενώ το δεύτερο περιστατικό βρίσκεται στο στρατόπεδο Αθαλάσσας. Γι’ αυτά τα δύο αναμένονται αποτελέσματα.

Στα στρατόπεδα όλων των στρατιωτών έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα τα κρούσματα φτάνουν τα 84 ύστερα από την ανακοίνωση ακόμη 11 περιστατικών.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το