Ελλάδα

Έφοδος με δύο εισαγγελείς της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στην ΕΠΟ έκανε η Οικονομική Αστυνομία. Πολυάριθμο κλιμάκιο (στο οποίο συμμετέχουν μάλιστα και δυο εισαγγελείς), βρέθηκε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Πολυάριθμο κλιμάκιο της υπηρεσίας, 30 ατόμων όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στο οποίο συμμετέχουν και δυο εισαγγελείς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Έγινε έλεγχος λοιπόν που επικεντρώθηκε στο λογιστήριο, με την έφοδο να πιθανολογείται ότι αποφασίστηκε έπειτα από κάποια καταγγελία που έγινε. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι  λόγος που έγινε η ξαφνική «επίσκεψη» των ανθρώπων της Οικονομικής Αστυνομίας έχει να κάνει με τα όσα έχουν ακουστεί ανά καιρούς για οικονομικές ατασθαλίες αλλά και υπέρογκους μισθούς, ωστόσο τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων που είναι υπό εξέλιξη.

Όλα αυτά μάλιστα λαμβάνουν χώρα, την ώρα που ο χρόνος για την ολοκλήρωση της θητείας του Βίτορ Μάνουελ Μέλο Περέιρα στο πόστο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, μετρά αντίστροφα, με τους ανθρώπους των διεθνών συνομοσπονδιών να προετοιμάζουν ήδη τη διάδοχη κατάσταση.

Οι άνθρωποι της FIFA και της UEFA θεωρούν ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και πως δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει. Ως εκ τούτου, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί πριν από το τέλος της σεζόν, κάτι που θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες στο άμεσο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το