Ελλάδα

Έφοδος κομάντο του Λιμενικού όμοια με video game

Με τις κάμερες προσαρτημένες πάνω στις κάννες των όπλων τους, όμοια με video game, ομάδα ειδικών αποστολών του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, έκανε την Πέμπτη τρεις διαδοχικές επιχειρήσεις, σε σπίτια και καταστήματα, στην Αχαρνών, στην Πατησίων και στην Καλλιθέα.
Όπως βλέπουμε και στα πλάνα του σχετικού βίντεο, το σκηνικό είναι βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία.

Μάλιστα οι κομάντο του Λιμενικού, μπήκαν με μεγάλη δυσκολία στο ένα σπίτι, καθώς το κύκλωμα είχε φροντίσει να ασφαλίσει πολύ καλά τις πόρτες.
Λιμενικοί με στολές παραλλαγής,κρατώντας ασπίδες και με προτεταμένα όπλα, εισβάλλουν στους χώρους αυτούς και τα μέλη της σπείρας δεν προλαβαίνουν να αντιδράσουν.
Οι κάμερες που είχαν προσαρμόσει στα κράνη τους καταγράφουν καρέ- καρέ τις εφόδους.

Εντοπίστηκε εργαστήριο με εξοπλισμό για την κατασκευή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και πληθώρα από πλαστές και κλεμμένες ταυτότητες και διαβατήρια.
Η «ΟΕΑ 1», όπως είναι η κωδική ονομασία της, κατά την διάρκεια της επιχείρησης της, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα, προχώρησε στην σύλληψη 18 αλλοδαπών (17 Σύροι και ένας Αιγύπτιος) οι οποίοι συμμετείχαν στην παραγωγή πλαστών εγγράφων, αξιοποιώντας πληροφορίες των Τμημάτων Ασφαλείας τόσο του Κ. Λ. Πειραιά, όσο και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το