Αθλητισμός

Εφοδιάστηκε με… ουκρανικά όπλα η Νίκη Βόλου

Ενίσχυση από Ουκρανία για τη Νίκη. Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν τους Αντρέι Γιάκοβλεφ και Άντον Ντόλγκι, ενώ αναμένεται να αποκτήσουν τον Ρώσο επιθετικό Βέτισλαβ Σούσκιν και έναν Κροάτη επιτελικό μέσο. Δυσκολεύει η επιστροφή του Χρήστου Τζιώρα.

Ενισχύεται μέσω Ουκρανίας η Νίκη. Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού μέσου κι ενός αμυντικού χαφ.
Ο πρώτος είναι ο Αντρέι Γιάκοβλεφ, ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από διεθνείς αγώνες. Μάλιστα έχει κατακτήσει το νταμπλ με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αλλά και το Κύπελλο Μολδαβίας με τη Ζάρια Μπάλτι. Ξεκίνησε από την υποδομή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις των επιθετικών μέσων.
Ο δεύτερος είναι ο Άντον Ντόλγκι, ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Ντιναμό Κιέβου. Πρόκειται για δυναμικό αμυντικό χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Άβες, ενώ έχει χριστεί διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Ουκρανίας Κ17 (9 συμμετοχές), Κ18 (6 συμμετοχές) και Κ19 (6 συμμετοχές)
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις για τους δύο νεοαποκτηθέντες:
Για τον Αντρέι Γιάκοβλεφ: “Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andriy Yakovlev για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți , Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α..
Με την ομάδα της BATE Borisov μάλιστα έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Λευκορωσίας ενώ με την Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας.
Η Διοικούσα Επιτροπή των καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ο Άντον Ντόλγκι

Για τον Άντον Ντόλγκι: ” Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Anton Dolhyi για την νέα αγωνιστική χρονιά.Ο Dolhyi είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1992, έχει ύψος 1,83 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την F.C. Tirsense. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των: C.D. Aves, FC Helios Kharkiv, FC Zirka Kirovohrad ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Ντιναμό Κιέβου.

Η Διοικούσα Επιτροπή των καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία”.
Επίσης στον Βόλο βρίσκονται δύο ακόμη ξένοι. Ο ένας είναι ο Βέτισλαβ Σούσκιν. Είναι Ρώσος επιθετικός 26 ετών και ικανοποίησε στα δοκιμαστικά που υποβλήθηκε.
Ο δεύτερος είναι Κροάτης. Πρόκειται για 21χρονο επιτελικό μέσο, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και στις εκτελέσεις στημένων φάσεων, με συνέπεια η τεχνική ηγεσία να δώσει την έγκριση για την απόκτησή του.
Αμφότεροι έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και αναμένεται να αποκτηθούν. Εφόσον όλα πάνε καλά θα δώσουν κι εκείνοι το “παρών” στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει στο “Π. Μαγουλάς”.
Τέλος, δυσκολεύει η μεταγραφή του Χρήστου Τζιώρα. Ο 28χρονος επιθετικός έχει πρόταση από το εξωτερικό, πράγμα που δυσχεραίνει την κατάσταση.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Από την περασμένη Τρίτη άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η σχετική ανακοίνωση των «κυανολεύκων» αναφέρει τα κάτωθι:
«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25 Ιουλίου άρχισε η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την νέα χρονιά. Η διάθεση τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες Καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.
Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμεΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Μάλιστα θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, μέσα από το www.nikifc.gr , ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.
Οι τιμές των καρτών διαμορφώνονται ενδεικτικά ως εξής: Gold: 250 €, Basic: 100 €, Fans: 70 €, Ladies: 50 €, Kids: 20 € και Family: 130 €.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες αλλά και τις επιμέρους εκπτώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias.
Το Γραφείο Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Καρτών διαρκείας θα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή τις ώρες 12.00-14:00 και 19.00-21:30».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Με λαμπρότητα και επισημότητα γιορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στον Αλμυρό

  Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου και ο…

27 Μαρτίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΡΡΟ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, υιό, αδελφό, ανιψιό και θείο ΣΩΤΗΡΙΟ ΚΑΡΡΟ Ετών 48 κηδεύουμε σήμερα…

27 Μαρτίου 2024

ΠΕΝΘΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Τη λατρευτή μας σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ τέως γυμνασιάρχη Νέας…

27 Μαρτίου 2024

Αλμυρός:Ποινή φυλάκισης 17 μηνών για 52χρονο επίδοξο απατεώνα

Με φυλάκιση 17 μηνών, χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα «πλήρωσε» την απόπειρα…

27 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στην Αγριά: 54χρονη Ουκρανή χτύπησε γιο και σύντροφο

  «Σηκωτή» χρειάστηκε να πάρουν τέσσερις αστυνομικοί μία 54χρονη Ουκρανή, που ευρισκόμενη σε κατάσταση μέθης…

27 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη πλοίαρχος στον εμπορικό λιμένα Βόλου

Προχθές το πρωί, τελέχη της Λιμενικής Αρχής του Βόλου προέβησαν στη σύλληψη ενός 63χρονου πλοιάρχου…

27 Μαρτίου 2024