Ελλάδα

Εφιαλτικό ταξίδι προς την Κρήτη λόγω κακοκαιρίας – Σπασμένα ψυγεία, πιάνα, υπολογιστές

Τον εφιάλτη μεσοπέλαγα έζησαν όσοι ταξίδεψαν με το Festos Palace, από τον Πειραιά προς την Κρήτη, εξαιτίας της κακοκαιρίας.


«Πίστευα πως θα πεθάνω. Έβλεπα το πιάνο στο σαλόνι των επιβατών να αναποδογυρίζει και να σκάει με δύναμη στο πάτωμα. Ένας επιβάτης που βρισκόταν ακριβώς δίπλα κινδύνεψε να τον πλακώσει. Τα ψυγεία μεταφέρονταν από την θαλασσοταραχή μία δεξιά και μία αριστερά. Στο τέλος άρχισαν και αυτά να αναποδογυρίζουν. Μέσα στο πλοίο δεν μπορούσαμε να σταθούμε. Ρωτούσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει και κανείς δεν μας απαντούσε. Καρέκλες, τραπέζια, συρτάρια, πολυθρόνες. Όλα έπεσαν στο πάτωμα. Γιατί ξεκίνησαν; Δεν γνώριζαν τι καιρό είχε;».

Είναι η συγκλονιστική περιγραφή ενός επιβάτη του Festos Palace στο iefimerida. Όπως λέει, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες έζησαν εφιαλτικές στιγμές μέσα στο πλοίο που ταξίδευε από τον Πειραιά για την Κρήτη. Το πλοίο μεσοπέλαγα έπεσε σε σφοδρή κακοκαιρία με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
«Τρομοκρατημένος πήγα προς την καμπίνα μου. Η πόρτα είχε φρακάρει από μία καρέκλα. Έσπρωξα με δύναμη και μπήκα μέσα. Είδα τον ηλεκτρονικό μου υπολογιστή σπασμένο κάτω από το κρεβάτι. Τα υπόλοιπα αντικείμενα είχαν μεταφερθεί στην τουαλέτα. Ζήτησα από το πλήρωμα να τα φωτογραφίσει. Μου είπαν να απευθυνθώ στο γραφείο παραπόνων της εταιρείας. Μεταφέρουν ανθρώπινες ζωές. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί», περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο.
Τελικά το Festos Palace έφτασε το πρωί στο λιμάνι των Χανιών και από εκεί στο Ηράκλειο χωρίς να έχουν αναφερθεί περισσότερες ζημιές. Οι επιβάτες όπως λένε περιμένουν μια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για το συμβάν.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το