Τοπικά

Έφη Διανέλλου: «Όραμά μου μία έξυπνη και προσβάσιμη πόλη σε όλους»

Η Έφη Διανέλλου δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά με Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Νέα Ιωνία Βόλου από το 1998 έως και το 2017 με αφοσίωση στον χώρο της εκπαίδευσης.
Από το 2008, συμμετείχε ενεργά στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ως μέλος στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στο 7ο Λύκειο και ως πρόεδρος του 9ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου Βόλου. Γενική γραμματέας της Ένωσης Γονέων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου.
Πλούσια εθελοντική δράση στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και ως εθελοντικό μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών.
Πρόσφατα επιλέχθηκε με οκτώ ειδικούς παιδαγωγούς από όλη την Ελλάδα για να λάβει μέρος στο πρόγραμμα Εrasmus+ Δράση 2 (σε συνεργασία με δυο Βαλκανικές χώρες Ρουμανία και Βουλγαρία τον Μάρτιο) για την ένταξη των ατόμων με Αναπηρία στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία. Συνοδός παιδιών με αναπηρία σε κατασκήνωση της Θεσσαλίας, ενώ κατέχει γνώσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα με τύφλωση.
Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο ομάδων από συνανθρώπους που προσφέρουν τα απαραίτητα σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Όπως η ίδια αναφέρει «κατέρχομαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές με όραμα μία έξυπνη πόλη προσβάσιμη σε όλους τους συμπολίτες μας, γιατί η πόλη μας ανήκει ισότιμα σε όλους. Στόχος μας, η δημιουργία ιδανικών συνθηκών εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το