Ελλάδα

Εφετείο: Από το 2002 είχαν να λειτουργήσουν οι κάμερες

Καμία από τις κάμερες του Εφετείου Αθηνών δεν έχει καταγράψει την παραμικρή κίνηση των τρομοκρατών, καθώς, όπως αποκαλύπτεται, οι κάμερες έχουν να λειτουργήσουν από το 2002!

Με έκπληξη οι Αρχές διαπίστωσαν, αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, ότι ενώ στο κτίριο του Εφετείο έχουν τοποθετηθεί κάμερες, καμία από αυτές, ούτε καταγράφει αλλά ούτε και μεταδίδει εικόνα στα σημεία που βρίσκονται αστυνομικοί φρουροί!

Μάλιστα, εξωτερικά το Εφετείου υπάρχουν σημεία όπου δεν υπάρχουν καν τοποθετημένες κάμερες, ενώ έπρεπε να υπάρχουν εκεί επίσης από το 2002!

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να πάρουν στοιχεία για τους δράστες από κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων.

“Καθαρό” το καλάσνικοφ
Ο κάλυκας από το καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησαν εναντίον του αστυνομικού φρουρού του Εφετείου Αθηνών, προκειμένου να διαφύγουν μετά την τοποθέτηση του ισχυρού εκρηκτικού μηχανισμού, εξετάζεται στα βαλιστικά εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να συνδέει τον κάλυκα του όπλου με αντίστοιχο που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες επιθέσεις της Οργάνωσης Λαϊκών Αγωνιστών (ΟΛΑ).

Το καλάσνικοφ είναι λοιπόν, μέχρι στιγμής, “καθαρό”, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το