Αθλητισμός

Έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο η Νίκη – Μοίρασε δώρα στο Ορφανοτροφείο και την Κιβωτό του Κόσμου

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Νίκη. Άνθρωποί της επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο Βόλου και την Κιβωτό του Κόσμου και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, δίνοντας τους μεγάλη χαρά.
Πολλές φορές το έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι η Νίκη είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Εκπροσωπεί ιδιαίτερες αρχές και αξίες και το έδειξε την τελευταία ημέρα του 2020 με τα δώρα που μοίρασε σε δύο ιδρύματα της πόλης. Στο Ορφανοτροφείο Βόλου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ για να παραδώσει έναν φορητό υπολογιστή που θα καλύψει ανάγκες των μαθητών που κάνουν τηλεκπαίδευση, ενώ ακολούθησε μία δεύτερη επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου όπου δόθηκαν δώρα στα παιδιά.
Η σχετική επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ είναι η εξής: «Επισκέψεις στο Ορφανοτροφείο Βόλου και στο σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, στο Διμήνι, πραγματοποίησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12).

Από την επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου

Αρχικά, οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ μετέβησαν στο Ορφανοτροφείο, με τον Υπεύθυνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ομάδας μας, Γιάννη Καζεπίδη, να παραδίδει στον πρόεδρο του ιδρύματος, Κωνσταντίνο Θεοδώρου, το δώρο των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, έναν φορητό υπολογιστή, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις μαθησιακές ανάγκες τους, στο πλαίσιο της τηλεκπαίδευσης, εν μέσω πανδημίας.
Σε μία ολιγόλεπτη συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο κ. Καζεπίδης τόνισε πως η βοήθεια της Νίκης Βόλου στα παιδιά του Ορφανοτροφείου δεν αποτελεί μία εφήμερη και περιστασιακή ενέργεια, καθώς μέλημά μας είναι η συνεχόμενη κι αδιάκοπη στήριξή τους, πράγμα που αποδεικνύεται κι από το γεγονός πως ένα παιδί του Ορφανοτροφείου βρίσκεται στις Ακαδημίες της ΠΑΕ, δίχως κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Στο πλαίσιο αυτού, εξέφρασε τη σκέψη μας να καλύψουμε όλα τα σχολικά και φοιτητικά έξοδα κάποιων παιδιών του ιδρύματος, με στόχο την εξασφάλιση ενός λαμπρού επαγγελματικού μέλλοντος γι’ αυτά. Παράλληλα, ανέφερε πως η επιλογή του δώρου προέκυψε, σύμφωνα με τα αιτήματα των παιδιών και πάντα σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του ιδρύματος και τόνισε πως τέτοιου είδους δραστηριότητες ταιριάζουν στο χαρακτήρα και στη βασική δομή του συλλόγου της Νίκης.

Από την πλευρά του, ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τις ενέργειές της, ευχήθηκε η ομάδα μας να βρεθεί σύντομα εκεί που της αξίζει και τόνισε πως η μέγιστη πλειοψηφία των παιδιών του Ορφανοτροφείου είναι υποστηρικτές της Νίκης.
Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου, στο Διμήνι, στο οποίο μας υποδέχθηκαν, με περίσσια χαρά, τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, μαζί με τους παιδαγωγούς τους. Αφού προσφέραμε τα δώρα τους, συζητήσαμε αρκετή ώρα μαζί τους, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά και δεσμευτήκαμε πως θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου, από τη δική μας σκοπιά, να βελτιώσουμε, όσο μπορούμε, την ποιότητα ζωής τους. Παράλληλα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, στο οποίο θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σεβόμενη τα ιδανικά του συλλόγου μας και της ευρύτερης κοινωνικής ταυτότητάς μας, θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αλλά και σε αυτούς που φροντίζουν για εκείνους καθημερινά, κάτω από αντίξοες, σε ορισμένες περιπτώσεις, συνθήκες. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το