Η Απτυχίωτη

Έχεις e-mail; Φέρ’ το (με τα πόδια) στη ΔΕΥΑΜΒ

Η ΔΕΥΑΜΒ αδυνατεί να στείλει τους λογαριασμούς στις Τοπικές Κοινότητες, στους καταναλωτές της Βιομηχανικής περιοχής και τους καταναλωτές της άρδευσης. Ο λόγος αυτής της δυσλειτουργίας της επιχείρησης είναι ότι δεν κατάφερε να έχει ανάδοχο γι αυτή την εργασία, μια διαδικασία ρουτίνας επί χρόνια για την επιχείρηση που για άγνωστους λόγους φέτος δεν τελεσφόρησε εγκαίρως. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, λοιπόν, η ΔΕΥΑΜΒ έχει υιοθετήσει πλέον ένα ξεχωριστό μοντέλο διοίκησης… Αρχικά, καλεί τους καταναλωτές να πάνε στη ΔΕΥΑΜΒ να δώσουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, για να τους στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα το λογαριασμό. Έχουν την απαίτηση να στηθούν οι Βολιώτες στην ουρά, για να δίνουν τα στοιχεία στον υπάλληλο, γιατί δεν σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια ηλεκτρονική φόρμα όπου μπορούν οι καταναλωτές να δηλώσουν τον αριθμό παροχής και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Σημειωτέον ότι οι δημότες έχουν ήδη στηθεί στην ουρά αυτές τις μέρες, για να διορθώσουν τις κλήσεις που τους έχουν αποσταλεί για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Μεροκάματο εν ολίγοις δε θα μπορέσει να κάνει ο δημότης Βόλου, γιατί έχει να πάει στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου να διορθώσει τα λάθη τους!…

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ έδωσε λύση και για τις Τοπικές Κοινότητες… θα στείλουν λένε τους λογαριασμούς στα γραφεία των Τοπικών Κοινοτήτων, όπου θα δοθούν με «ίδια μέσα»! Θα βγει ο ντελάλης του χωριού να τους καλεί στην κοινότητα να παραλάβουν τα ειδοποιητήρια. Μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια είναι ότι τα χωριά έχουν να δουν ντελάλη από τη δεκαετία του ’50, η ΔΕΥΑΜΒ ωστόσο παραμένει ρομαντική και αναβιώνει τις παλιές καλές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.

Κι αφού τα έλυσαν όλα τα προβλήματα στη ΔΕΥΑΜΒ μπήκαν και υποψήφιοι στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, γιατί τους περισσεύει χρόνος και πνεύμα να διαθέσουν!

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το