Τοπικά

Bολιώτης έχασε μέρος της ακοής του σε συμπλοκή…

Μέρος της ακοής του φέρεται να έχασε ένας 32χρονος Βολιώτης, που είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με δύο άλλους, στις 6 Ιουνίου του 2015, σε αγροτική περιοχή ευρύτερα του Βόλου.
Ο 32χρονος φέρεται να είχε συμπλακεί με έναν 55χρονο και έναν 52χρονο για διαφορές που είχαν, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν κάκωση στο αριστερό αυτί, εξαιτίας της οποίας φέρεται να έχασε τμήμα της ακοής του… Στο επεισόδιο φέρονται να είχαν εμπλακεί και ο πατέρας του 32χρονου, καθώς και η μητέρα του. Ο πατέρας του φέρεται να είχε σπάσει το χέρι του και αργότερα φέρεται να είχε υποστεί και έμφραγμα, ενώ ότι χτυπήθηκε φέρεται να είχε δηλώσει και η μητέρα του. Οι συμπλακέντες φέρεται να έχουν γειτονικές ιδιοκτησίες στην αγροτική περιοχή.
Χθες ο 55χρονος και ο 52χρονος κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τους έκρινε ένοχους και επέβαλε στον μεν πρώτο συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, στον δε δεύτερο συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών. Ειδικότερα το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 55χρονο για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού στον 32χρονο και απλή σωματική βλάβη στον πατέρα και τη μητέρα του, ενώ τον 52χρονο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη επίσης από κοινού στον γιο και για απλή σωματική βλάβη στον πατέρα. Οι ποινές επιβλήθηκαν με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Παράλληλα το Δικαστήριο έπαψε τις διώξεις για εξύβριση και απειλή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το