Τοπικά

“Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση”: Στο Βόλο ψωνίζω, το Βόλο στηρίζω

Σ14 Φ4 (1)

Η παράταξη “Έμποροι – Ενάντια στην Κρίση” καλεί τους Βολιώτες να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα και επιχειρήσεις για τις πασχαλινές τους αγορές, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία και κοινωνία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Όπως ειδικότερα επισημαίνεται σε ανακοίνωση της παράταξης:
Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για όλη την ελληνική κοινωνία είναι σημαντικό κάθε επιλογή μας να μην ρίχνει νερό στο “μύλο” της κρίσης και της ύφεσης. Είναι σημαντικό με κάθε τρόπο να στηρίζουμε την τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και ως καταναλωτικό κοινό. Κι αυτό γιατί είναι σημαντικό τα χρήματα να μένουν στον τόπο μας, να μένουν στην πόλη μας.
Σε αυτές λοιπόν τις πασχαλινές εορτές κάντε όλα τα ψώνια σας είτε αφορούν τα πασχαλινά δώρα είτε αφορούν το πασχαλινό τραπέζι από τοπικές επιχειρήσεις και τοπικά καταστήματα και προτιμήστε ντόπια προϊόντα.
Με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα μένουν στον τόπο μας κι έτσι στηρίζεται η τοπική οικονομία και η τοπική κοινωνία. Διαφορετικά όσα χρήματα πάνε σε πολυκαταστήματα και πολυεθνικές απλά φεύγουν στο εξωτερικό και δεν μένει απολύτως τίποτα εδώ. Το σύνθημα λοιπόν “Στο Βόλο ψωνίζω, το Βόλο στηρίζω” αλλά και το “Καταναλώνω ότι Παράγω”, είναι σημαντικό να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη συνείδηση αλλά και στην καθημερινή μας ζωή!
Κάνοντάς τις αγορές σας από τοπικά καταστήματα δεν στηρίζετε μόνο την τοπική οικονομία και κοινωνία, αλλά παίρνετε και πιο ποιοτικά αλλά και οικονομικά προϊόντα! Η πλειοψηφία των προϊόντων των πολυκαταστημάτων και των πολυεθνικών είναι ιδιαίτερα βλαβερή για την υγεία τη δική μας αλλά και των παιδιών μας. Σε αντίθεση με τις τοπικές επιχειρήσεις που στην συντριπτική τους πλειοψηφία σέβονται τον καταναλωτή και δίνουν βάρος να προσφέρουν καλή ποιότητα αλλά και οικονομία! Σε κάθε περίπτωση για την καλύτερη ενημέρωση το καταναλωτικό κοινό είναι σημαντικό να ανατρέχει και στις ανακοινώσεις της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου στην ιστοσελίδα http://www.enkavolou.gr/.
Αυτές τις γιορτές λοιπόν ούτε ένα ευρώ στα πολυκαταστήματα! Ψωνίστε ποιοτικά και οικονομικά στην τοπική αγορά!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το