Αθλητισμός

Εμπιστοσύνη σε προπονητές και παίκτες

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στο προπονητικό δίδυμο και στους ποδοσφαιριστές εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Τον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» επισκέφθηκαν χθες οι «κυανόλευκοι».

Την αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου προκάλεσε δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας. Πιο συγκεκριμένα η mikriliga.com ισχυριζόταν ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Στέφανο Ξηροφώτο και τον Νίκο Τζήμα, των οποίων οι θέσεις θεωρούνται επισφαλείς στην ομάδα.

Το εν λόγω δημοσίευμα εξόργισε τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς δεν ανταποκρίνεται διόλου στην πραγματικότητα. Τόσο ο Στέφανος Ξηροφώτος, όσο και ο Νίκος Τζήμας χαίρουν της άκρας εμπιστοσύνης της Διοικούσας Επιτροπής. Μάλιστα ήταν επιλογή της να παραμείνουν αμφότεροι, ο πρώτος στο προπονητικό τιμ συνθέτοντας δίδυμο με τον Φάντζιο Μπούις και ο δεύτερος να είναι ο βασικός τερματοφύλακας όπως και πέρσι, όταν κατέγραψε πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Ασφαλώς το ίδιο ισχύει και για όλους τους ποδοσφαιριστές της Νίκης. Άλλωστε οι διοικούντες το έχουν αποδείξει έμπρακτα προσφέροντας όλες τις διευκολύνσεις τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου, προκειμένου απρόσκοπτα οι παίκτες να ασχολούνται με τα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

Για τον λόγο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει τα κάτωθι: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, αναγκάζεται να απαντήσει σχετικά με δημοσίευμα ιστοσελίδας, ενημερώνοντας τους φιλάθλους και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα εμπιστοσύνης προς το προπονητικό δίδυμο της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους και στηρίζουμε.

Αντιλαμβανόμαστε πως η προπονητολογία και η ίντριγκα αποτελεί αγαπημένο θέμα, όμως διαφέρει κατά πολύ από τον τρόπο και τη φιλοσοφία, με την οποία αντιμετωπίζουμε και αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

ΥΓ: Χρήσιμο είναι οι πηγές σας να σας ενημερώνουν τουλάχιστον σωστά για τους βαθμούς της ομάδας μας».

Βέβαια στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου γεννάται το ερώτημα από πού προέρχονται αυτά τα δημοσιεύματα. Επειδή πρόκειται για αθηναϊκή ιστοσελίδα τη δήθεν πληροφορία την έδωσε κάποιος από τον Βόλο, αλλά απορίας άξιο είναι ότι φρόντισε να… μειώσει τη Νίκη όσον αφορά τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Οι «κυανόλευκοι» πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα εντάσσεται στο πλαίσιο ενός «βρώμικου πολέμου», που γίνεται στην ομάδα. Τα δυσάρεστα φαινόμενα είναι πολλά ακόμη και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τα οποία εντάθηκαν μετά τη «σέντρα» της Γ’ Εθνικής.

Ένα από αυτά αναμφίβολα είναι οι κακές διαιτησίες. Μετά την αυστηρή αποβολή του Χρήστου Τζιώρα ήρθε και το ακυρωθέν γκολ του Άντον Ντόλγκι στη Θήβα. Όποιος ήταν στο γήπεδο ή είδε τα στιγμιότυπα από την τηλεόραση, θα παρατήρησε ότι το επιθετικό φάουλ που καταλόγισε ο κ. Μπαϊρακτάρης ήταν δική του «εφεύρεση» καθώς ο τερματοφύλακας πραγματοποίησε κακή έξοδο πέφτοντας πάνω στον Τζιώρα. Μάλιστα ο Αθηναίος ρέφερι δεν καταλόγισε αμέσως φάουλ, αλλά περίμενε την εξέλιξη της φάσης και μόλις είδε ότι το σουτ του Ντόλγκι κατέληξε στα δίχτυα, τότε «ανακάλυψε» παράβαση.

Όλα αυτά σίγουρα προκαλούν ανησυχία στις τάξεις της Διοικούσας Επιτροπής. Ωστόσο τα μέλη της πιστεύουν ότι το αποτέλεσμά τους θα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσδοκούν οι κακόβουλοι. Δηλαδή αντί να προκαλέσουν πλήγμα, θα συσπειρώσουν άπαντες στην «κυανόλευκη οικογένεια», η οποία ενωμένη θα συνεχίσει τον αγώνα της τη φετινή χρονιά.

Πάντως το θετικό είναι ότι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Παραμένουν προσηλωμένα στα αγωνιστικά, καθώς αύριο η Νίκη δίνει ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας, αυτή τη φορά στο Μαρτίνο ενάντια στον Οπούντιο.

Φάντζιο Μπούις και Στέφανος Ξηροφώτος έχουν επισημάνει στους παίκτες τη σημασία της αναμέτρησης, καθώς θα πρέπει να είναι νικηφόρα πάση θυσία. Εάν η βολιώτικη ομάδα «σκοντάψει» εκ νέου και ο ΝΠΣ Βόλος κερδίσει σήμερα τη Θήβα, η διαφορά θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και θα είναι ό,τι χειρότερο τη στιγμή μάλιστα που ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι.

Συνάντηση της Δ.Ε. με σύλλογο νεφροπαθών

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Αντιπροσωπεία της επισκέφθηκε τον Σύλλογο Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο. Σχετικά με το θέμα αυτό οι «κυανόλευκοι» υπογραμμίζουν τα κάτωθι:

«Συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» είχε αντιπροσωπία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου 1924 το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων της ομάδας μας.

Τη Διοικούσα Επιτροπή εκπροσώπησαν ο κ. Καλλιπολίτης Χρήστος, η κ. Καλλιπολίτη Αγγελική και ο γενικός γραμματέας κ. Γιώργος Κουτσούκης οι οποίοι συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη για τα προβλήματα αλλά και τις δράσεις  του συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση δόθηκαν στο ΔΣ του Συλλόγου Νεφροπαθών, Κάρτες Διαρκείας για τα μέλη του προκειμένου να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά. Μια από τις κάρτες μάλιστα ήταν προσφορά του πιστού φιλάθλου της ομάδας μας κ. Γιώργου Χατζηκωστή από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δήλωσαν τη συμπαράστασή τους προς τον καθημερινό αγώνα ζωής των νεφροπαθών, ενώ έδωσαν την υπόσχεση πως οι προσπάθειες στήριξης του συλλόγου θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον ομογενούς δικηγόρου στα Τίρανα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου στα Τίρανα νοσηλεύεται ο καθηγητής της…

29 Μαΐου 2024

ΔΥΠΑ: Πρόβλημα με την πληρωμή της παροχής μητρότητας στις αυτοαπασχολούμενες

Aπλήρωτες παραμένουν οι αυτοαπασχολούμενες μητέρες που δικαιούνται για πρώτη φορά την ειδική παροχή προστασίας της…

29 Μαΐου 2024

Τραγωδία στο Άμστερνταμ: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο μπροστά στα μάτια επιβατών

Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν επιβάτες αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ όταν κινητήρας αεροσκάφους…

29 Μαΐου 2024

Μαρτυρικός θάνατος βρέφους – Πέθανε αφότου το ξέχασε για ώρες ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Ένα αγοράκι μόλις 16 μηνών πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο όπου το παράτησε επί ώρες ο…

29 Μαΐου 2024

«Εδώ αρχίζει η σύγχρονη ιατρική» – Γιατροί προσπάθησαν πριν από 4.500 χρόνια να θεραπεύσουν όγκο στο κεφάλι

Αρχαιολόγοι εντόπισαν σαφείς ενδείξεις ότι γιατροί στην αρχαία Αίγυπτο προσπάθησαν να θεραπεύσουν καρκινικούς όγκους στον…

29 Μαΐου 2024

Ιαπωνία: Εκτοξεύει τον πρώτο ξύλινο δορυφόρο στην Ιστορία

Ερευνητές στην Ιαπωνία κατασκεύασαν τον LignoSat, τον πρώτο ξύλινο δορυφόρο. Ελπίζουν ότι η χρήση ξύλου,…

29 Μαΐου 2024