Τοπικά

Δυσαρέσκεια των τεχνικών του ΟΤΕ στη Μαγνησία για την ανάθεση εργασιών σε εργολάβους

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνικών ΟΤΕ Ν. Μαγνησίας, διεπίστωσε προσφάτως πως τεχνικοί που εργάζονται σε εργολάβο του ΟΤΕ, προβαίνουν σε εγκαταστάσεις τερματικών εξοπλισμών εντός των κατοικιών των πελατών του ΟΤΕ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, τα τελευταία χρόνια, ο όμιλος εταιρειών ΟΤΕ έχει παραχωρήσει μεγάλο τμήμα του τεχνικού έργου σε συνεργαζόμενες εταιρείες, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες για μόνιμο προσωπικό. Παρόλα αυτά, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος της ως εταιρεία, δεν είχε παραχωρήσει ποτέ έργο έως σήμερα, το οποίο απαιτούσε επαφή του πελάτη με τον τεχνικό. Οι τεχνικοί του ΟΤΕ έχουν άριστη τεχνική κατάρτιση, με υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι των πελατών όσον αφορά την διαφύλαξη του απορρήτου των επικοινωνιών & φέρουν πάντα μαζί τους υπηρεσιακή ταυτότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, η τοπική ένωση τεχνικών του ΟΤΕ εφιστά την προσοχή των πελατών, επισημαίνοντας πως οποιαδήποτε αποκλίνουσα συμπεριφορά από την τυπική, πρέπει να καταγγέλεται στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών. Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη, αφενός του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, αφετέρου του κύρους των μελών της Ένωσης ως τεχνικών και ως επαγγελματιών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το