Αθλητισμός

Δύο Βολιώτες στο Ευρωπαϊκό πόλο Εφήβων

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται στη Μάλτα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Εφήβων (Κ17), με την Εθνική μας ομάδα να εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην οκτάδα της διοργάνωσης. Ο απολογισμός της στην α’ φάση είναι δύο νίκες και μία ήττα, που την έφερε στην 2η θέση του Δ’ ομίλου. Η ελληνική ομάδα κέρδισε με 11-7 τη Γεωργία και 16-5 την Τουρκία, ενώ ηττήθηκε με 9-8 από την Σερβία.

Με την Εθνική αγωνίζεται ο Βολιώτης Γιάννης Εγνατιάδης (φωτό πάνω), τον οποίο εμπιστεύεται αρκετά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας. Ο Εγνατιάδης πρωτόπαιξε πόλο στη Νίκη και τα τελευταία χρόνια ανήκει στον Παναθηναϊκό (με τον οποίο φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Ανδρών, καθώς και το πρωτάθλημα Εφήβων), ενώ στο ματς με την Τουρκία πέτυχε ένα γκολ.

Όμως σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η βολιώτικη εκπροσώπηση είναι διπλή. Ένας εκ των διαιτητών της διοργάνωσης είναι ο Σπύρος Αχλαδιώτης (φωτό κάτω), τον οποίο η αρμόδια επιτροπή της LEN εμπιστεύεται απόλυτα. Εξάλλου, δεν είναι ο πρώτος διεθνής ορισμός του, αφού τα τελευταία χρόνια συχνά «σφυρίζει» σε αγώνες εθνικών ομάδων ή Ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το