Πολιτισμός

Δυο τελευταίες παραστάσεις για την ξεκαρδιστική κωμωδία της Βολιώτισσας Καλλιόπης Παπουτσή

Η Πειραματική Σκηνή κλείνει τον κύκλο της σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας της Βολιώτισας Καλλιόπης Παπουτσή «Σαλάτα με σως αγριοκέρασο» με δύο τελευταίες παραστάσεις, την Κυριακκή 22 και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 8.00 μ.μ.
Πρόκειται για μια κωμωδία που σατιρίζει και καυτηριάζει τις διαστάσεις που έχει πάρει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας και το πόσο εξαρτώμενοι είμαστε στις προσωπικές μας σχέσεις από τα online κοινωνικά δίκτυα.
Η συγγραφέας μέσα από πικάντικους και καυστικούς διαλόγους φέρνει στο προσκήνιο την ελεγχόμενη και προσεγμένη εικόνα που δημιουργούμε στα social media ώστε να γινόμαστε αρεστοί, τους δεσμούς που διατηρούμε με άγνωστους διαδικτυακούς φίλους, αλλά και τη θετική συνεισφορά του διαδικτύου ανάλογα τη χρήση ώστε να μειωθεί το αίσθημα της κοινωνικής απομόνωσης.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρίας Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.
Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Νάνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Θάλεια Κόγκα.
Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας), στις 8.00 μ.μ.
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Οι τιμές του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων.
Τηλέφωνο για πληροφορίες 6944388045. Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το