Αθλητισμός

Δύο σε ένα… Ολυμπιακός και Νίκη θα «μοιράζονται» το γήπεδο της Νεάπολης

Το γήπεδο της Νεάπολης θα μοιράζονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο Ολυμπιακός και Νίκη Βόλου καθώς εγκρίθηκαν από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ οι αιτήσεις που είχαν καταθέσει οι δύο ομάδες με τις οποίες ζητούσαν να τους παραχωρηθεί η αθλητική υποδομή. Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταβάλλει εγγυητική 30.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταθέσει έγγραφο με το οποίο ζητούσε την παραχώρηση του Σταδίου για τη διεξαγωγή αγώνων Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και φιλικών για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Επίσης ο Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» ζήτησε το στάδιο της Νεάπολης για μία προπόνηση την εβδομάδα καθώς επίσης και για τους επίσημους αγώνες του συλλόγου. Επίσης αιτήθηκε να το χρησιμοποιεί για χαλαρωτική προπόνηση το Σάββατο στους εντός έδρας αγώνες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και τη διεξαγωγή τεσσάρων φιλικών αγώνων τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2019.

Η παραχώρηση του Σταδίου εγκρίθηκε κάτω από τις  εξής προϋποθέσεις. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, οι δύο ομάδες πρέπει να καταβάλουν εγγυητική 30.000, να είναι ταμειακά ενήμερες, να καταβάλουν 50 ευρώ μηνιαίως για την παραχώρηση, να συντηρούν τους αγωνιστικούς και τους παράπλευρους χώρους, ενώ οφείλουν να παραδώσουν τους χώρους του σταδίου στην κατάσταση που τους παρέλαβαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το