Τοπικά

Δυο οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Νοτίου Πηλίου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δυο οχήματα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του Covid-19 για τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου και ειδικότερα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» παρέλαβε πρόσφατα μέσω της ΚΕΔΕ ο Δήμος Νοτίου Πηλίου. Τα δυο οχήματα παραχωρήθηκαν από την εταιρεία Autohellas-Hertz, ενώ η παραλαβή τους έγινε στη Θεσσαλονίκη από τον δήμαρχο Μιχ. Μιτζικό και τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάν. Διαννέλο και εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή.

Να αναφερθεί ότι την πρωτοβουλία για τη στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και ειδικότερα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» σε όλη τη χώρα είχε αναλάβει η ΚΕΔΕ, ενώ η Autohellas-Hertz, εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, πρόσφερε 150 οχήματα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια, για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων.

Τα οχήματα διατέθηκαν μέσω της ΚΕΔΕ για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση και τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου παρέλαβε ένα αυτοκινήτου μάρκας OpelCorsa με αριθ. κυκλοφορίας ΙΤΗ 8524 και αριθμό μισθωτηρίου συμβολαίου 066437702 και ένα αυτοκίνητο μάρκας Kia Picanto με αριθμ. κυκλοφορίας ΙΤΗ 6949 και αριθμό μισθωτηρίου συμβολαίου 066437703.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το