Τοπικά

Δυο εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Νότιο Πήλιο

Τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους όρισε για ένα χρόνο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2021 με απόφασή του ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα υπογραφής ανά περίπτωση και θα ασκούν τις αρμοδιότητές τους χωρίς αμοιβή.
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Συγκοινωνιών, Κυκλοφορίας και Λαϊκών Αγορών αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαν. Διανέλλος, ο οποίος θα επιμελείται τη λειτουργία Δημοτικών και λαϊκών αγορών, εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τον καθορισμό πεζοδρόμων, μονοδρομήσεων και κατευθύνσεων της κυκλοφορίας, την απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων και γενικότερα τη λήψη μέτρων για την αποφυγή δυσμενών επιδράσεων στην ασφάλεια της κυκλοφορίας, τις αρμοδιότητες στον τομέα των μεταφορών.
Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού – Αθλητικών υποδομών αναλαμβάνει ο Ιωαν. Φιλίππου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη συντήρησης και διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως δημοτικών και κοινοτικών γυμναστηρίων, αθλητικών κέντρων και χώρων άθλησης και προώθησης και εφαρμογής προγραμμάτων ενίσχυσης μαζικού αθλητισμού και διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το