Αθλητισμός

Δύο έκτες θέσεις για τις Βολιώτισσες Γκαγιάννη και Δεληγιάννη στο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης τζούνιορ, που διεξήχθη στην Πράγα, μετείχαν δύο αθλήτριες του ΝΟΒΑ ως μέλη της Εθνικής ομάδας. Πρόκειται για τις Νεφέλη Γκαγιάννη και Ελένη Δεληγιάννη, που έλαβαν μέρος στο τεχνικό ομαδικό και στο ελεύθερο ομαδικό. Στα δύο αυτά αγωνίσματα η Ελλάδα κατέκτησε την 6η θέση.
Στο τεχνικό ομαδικό πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, μαζεύοντας 81,0119 βαθμούς και πήρε την 6η θέση, από τις 12 που έλαβαν μέρος. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ρωσία με 89,9802 βαθμούς, το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ουκρανία με 87,6098 βαθμούς ενώ 3η αναδείχθηκε η Ισπανία με 84,8604 βαθμούς.

Με το τέλος του αγώνα, η έφορος και μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΕ, Μαρία Παρασκευοπούλου, δήλωσε: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένες με την έκτη θέση. Έχουμε νεαρή ομάδα και βάζουμε τις βάσεις από τώρα για το μέλλον».
Ακολούθησε η 6η θέση της Ελλάδας στο ελεύθερο ομαδικό. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αποτελούμενο από τις Ελένη Δεληγιάννη, Βάγια-Σταυρούλα Ελένη, Ειρήνη Γιαννούλου-Βαλμά, Νεφέλη Γκαγιάννη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Δανάη Καριόρη, Όλγα Κουριαντάκη και Αντριάνα Μισίκεβιτς, μάζεψε 82,5000 βαθμούς και πήρε την 6η θέση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 91,3667 βαθμούς, ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Ουκρανία (2η) με 89,0333 βαθμούς και η Ισπανία (3η) με 87,0000 βαθμούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το