Ελλάδα

Δύο δικηγόροι στην Αντιτρομοκρατική για τη μαφία των φυλακών

Δύο δικηγόροι έχουν πέσει στα δίκτυα της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο αρμόδιος ανακριτής που ερευνά την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.
Η υπόθεση για τη μαφία των φυλακών ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ότι ένας από τους δύο δικηγόρους, οι οποίοι συνελήφθησαν, είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

Τα εντάλματα σύλληψης προέκυψαν έπειτα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τις οποίες φερόταν ο εν λόγω δικηγόρος να έχει σχέση με τον Αλβανό κακοποιό, που από την έρευνα των αρχών είχε προκύψει ότι είχε μετατρέψει τις φυλακές Κορυδαλλού σε έδρα του, για συμβόλαια θανάτου και εκβιασμούς.
Νωρίς το απόγευμα τα εντάλματα εκτελέστηκαν από την ΕΛΑΣ και οι δύο δικηγόροι κρατούνται. Η δικογραφία και όλα τα στοιχεία είναι στα χέρια των δικαστικών λειτουργών και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλα εντάλματα.
Οι αστυνομικοί -από την πρώτη κιόλας στιγμή- ανέφεραν ότι η υπόθεση της μαφίας των φυλακών θα είχε κι άλλες εξελίξεις.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης
Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο εγκέφαλος της μαφίας που είναι και κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αποκαλύφθηκε ότι απειλούσε και εκβίαζε και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα, ενώ μάλιστα οι συνεργοί του που ήταν εκτός φυλακών είχαν πάει ακόμα και στο δικηγορικό του γραφείο για να τον εκβιάσουν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το