Τοπικά

Δυο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου – 57 τα νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 34 “ορφανά”

Δυο ακόμη θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφηκαν σήμερα στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για μια γυναίκα 70 ετών και έναν άνδρα 75 ετών, που δεν κατάφεραν να “νικήσουν” τον ιό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 43 κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας.
Συνολικά οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό ανέρχονται σε 105 άτομα, εκ των οποίων 5 στους θαλάμους αρνητικής πίεσης, ηλικίας 48 έως 70 ετών, 8 στη ΜΕΘ ηλικίας 51 έως 77 ετών, ενώ τα υπόλοιπα νοσηλεύονται στις 3 κλινικές covid του “Αχιλλοπούλειου”.

Στο μεταξύ, σε υψηλά επίπεδα παραμένει ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων στη Θεσσαλία, παρά τη μικρή ύφεση που παρατηρήθηκε χθες. Σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα δείγματα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου καταγράφηκαν 57 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 15 επαφές αποτελούν επαφές παλαιότερων κρουσμάτων, ενώ 34 κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από συμπτώματα που εκδήλωσαν οι ασθενείς και εξετάστηκαν 21 σε ιδιωτικά εργαστήρια, 6 στο Νοσοκομείο Βόλου, 4 στο Κέντρο Υγείας Βόλου και 3 στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Στη Λάρισα καταγράφηκαν 130 νέα κρούσματα, στα Τρίκαλα 24 και στην Καρδίτσα 25.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το