Τοπικά

Δυναμικό “παρών” και αθρόα προσέλευση των πολιτών στις συναντήσεις της Ζ. Μακρή σε Δράκεια και Αγριά

Δυνατές στιγμές σε κλίμα νίκης για την Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ζέττα Μακρή έζησαν οι φίλες και οι φίλοι που γέμισαν τους χώρους συναντήσεων με την Υφυπουργό Παιδείας και υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας σε Δράκεια και Αγριά, την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Η αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων και φίλων της Υφυπουργού Παιδείας επέβαλλε την ευχάριστη επανάληψη της ομιλίας της Ζέττας Μακρή στην Αγριά καθώς ο κόσμος, που είχε συγκεντρωθεί,ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και έτσι η κα Μακρή μίλησε δυο φορές, ώστε ο λόγος της να φτάσει σε όλους.

Το οδοιπορικό της Ζέττας Μακρή στο νομό ακολουθεί την προσωπική διαδρομή της, αυτή που χρόνια τώρα τη φέρνει κοντά στους ανθρώπους του τόπου, κοντά στις ανάγκες και στις προσδοκίες τους, κοντά στις διεκδικήσεις τους για ένα καλύτερο μέλλον για τη Μαγνησία και τους κατοίκους της.

Η Υφυπουργός Παιδείας από κάθε σημείο συνάντησης και με κάθε ευκαιρία, που της παρουσιάζεται ή που η ίδια δημιουργεί, μιλά πάντα στην καρδιά, στη λογική και στη συνείδηση των Μαγνήτων, ακούει τη φωνή τους και την κριτική τους, απαντά στις ερωτήσεις τους και εργάζεται σκληρά για να επανέλθει στην ανοιχτή επικοινωνία με προτάσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Αυτή η διαδρομή συνεχίζεται και οδηγεί στην επιβράβευση, στην επικράτηση, στην ολοκλήρωση της προσπάθειας μέσα από την προσωπική δέσμευση της Ζέττας Μακρή και την καθολική ανταπόκριση των ψηφοφόρων, που επιλέγουν ακεραιότητα, εργατικότητα και αξιοπιστία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το