Τοπικά

Δυναμική παρουσία του Δήμου Σκιάθου στην τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου

Ο Δήμος Σκιάθου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχε με δικό του περίπτερο, στην διεθνή τουριστική έκθεση «SAJAM TURIZMA», στο Βελιγράδι Σερβίας.

Στη συγκεκριμένη τουριστική έκθεση μετείχαν πάνω από 800 εκθέτες και την επισκέπτονται περίπου 58.000 επισκέπτες. Την πρώτη ημέρα της εκθεσης, τον χώρο του ΕΟΤ επισκέφτηκαν η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Έλληνας πρέσβης κ. Ηλίας Ηλιάδης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Το νησί της Σκιάθου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκιάθου κ. Παναγιώτης Διολέττας, όπως επίσης τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού.


Κατά την διάρκεια της έκθεσης, από το σταντ του Δήμου Σκιάθου διανεμήθηκε έντυπο τουριστικό υλικό και πληροφορίες για τον προορισμό, ενώ αντίστοιχα οι ντόπιοι επιχειρηματίες πραγματοποίησαν τα δικά τους ραντεβού με τους tour operators.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Σκιάθου, τα μηνύματα από τη συμμετοχή της Σκιάθου στην «SAJAM TURISMA» είναι θετικά αφού διατηρήθηκε η επέκταση του πραγράμματος που είχε θεσπιστεί από την προήγουμενη χρονιά, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για περεταίρω επέκταση με την προσθήκη ακόμα μίας πτήσης προς Σκιάθο.
Τέλος, μετά από επικοινωνία του κ. Διολέττα με τον υπεύθυνο της έκθεσης κ. Nikola Andric, υπήρξε συμφωνία για τη συμμετοχή της Σκιάθου στην έκθεση του 2018, με πολύ μεγαλύτερο χώρο, διότι για ακόμα μια χρονιά το ενδιαφέρον του κοινού για το νησί της Σκιάθου ήταν έντονο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το