Τοπικά

Δυναμική κινητοποίηση συνταξιούχων στο κέντρο του Βόλου (photos)

Δυναμική κινητοποίηση με συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα στις 11 το πρωί οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Μαγνησίας για να διεκδικήσουν ό,τι τους έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Οι συνταξιούχοι ξεκίνησαν την πορεία από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπου επέδωσαν ψήφισμα.

“Φαίνεται πως θα χρειαστούμε κουράγιο το επόμενο διάστημα” ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός τονίζοντας ότι
πρέπει να συμβάλουμε όλοι γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη. “Πρέπει να ενισχύσουμε την προσπάθεια μέσα από τα σωματεία, μέσα από το κίνημα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε κάτι από όλα αυτά που μας έχουν αφαιρέσει. Πρέπει να ακούμε περισσότερο τι λένε οι ομοσπονδίες και τα σωματεία γιατί αλλιώς μας τα παρουσιάσουν τα πράγματα. Δεν ισχύει αυτό που ακούγεται στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ότι το 95% των συνταξιούχων θα δουν αυξήσεις» τόνισε ο κ. Κολοβός. Σημείωσε ότι αναφορικά με το ζήτημα των αναδρομικών και των αυξήσεων σε όλους τους συνταξιούχους, ότι η κυβέρνηση δηλώνει ότι «δεν βγαίνει το ταμείο». «Πρέπει να αναρωτηθούμε πως γίνεται να πάρει αύξηση το 95% των συνταξιούχων και δεν βγαίνει το ταμείο για το 5%. Η δικιά μου η αύξηση θα είναι 1,8 ευρώ τον μήνα, όσο δηλαδή είναι η εισφορά αλληλεγγύης. Αυτή την αύξηση παρουσιάζουν» δήλωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το