Αθλητισμός

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Δρομολογούνται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο περιήλθε, ως γνωστόν, στον Ερασιτέχνη, μετά τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική. Η «καυτή πατάτα» βρίσκεται στα χέρια των μελών του Δ.Σ. και ήδη έχει αρχίσει η προσπάθεια της εξεύρεσης της καλύτερης δυνατής λύσης για τον σύλλογο.

Προχθές Δευτέρα πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από πλευράς διοίκησης, προκειμένου να βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν να «τρέξουν» τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα επέστρεψε στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας στη Φούτμπολ Λιγκ και στη Σούπερ Λιγκ 2.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου έχει αρχίσει κινήσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ είναι ανοιχτή σε προτάσεις ενδιαφερομένων, να ασχοληθούν διοικητικά με την ομάδα. Οι προτάσεις, αφού επεξεργαστούν, θα παρουσιαστούν αναλυτικά στη γενική συνέλευση των μελών.

Σε μια δύσκολο περίοδο ο Ολυμπιακός καλείται να βρει το άτομο που θα κάνει μπροστά και θα χρηματοδοτήσει τη νέα προσπάθεια.

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν είναι εύκολη, ωστόσο, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πως στο τέλος θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον Ολυμπιακό. «Οι καιροί είναι δύσκολοι, ο κόσμος έχει εξαντληθεί, το έργο έχει παιχτεί αρκετές φορές στον Ολυμπιακό Βόλου και υπάρχει δυσκολία. Αυτό το βλέπουμε και σε άλλες ομάδες της περιφέρειας, όσον αφορά την εξεύρεση παραγόντων, οι οποίοι να έχουν και την έξωθεν καλή μαρτυρία, την οικονομική δυνατότητα και τη γνώση. Από την άλλη πλευρά, επειδή ο Ολυμπιακός Βόλου πάντα λέγαμε ότι είναι ένα από τα καλά ονόματα στο χώρο του επαρχιακού ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι κάτι καλό θα βρεθεί, το οποίο θα κριθεί από τη γενική συνέλευση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κυριάκος Κυριακόπουλος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παρακολουθεί και αυτός τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι αυτές θα είναι θετικές για τον σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση, ύστερα από μια κακή χρονιά, που είχε ως αποτέλεσμα το βολιώτικο συγκρότημα να πάψει να αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πακιστανός ξυλοκόπησε άνδρα μπροστά στο εγγόνι του

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Πακιστανό μπροστά στο εγγόνι…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βγήκαν μαχαίρια στα Τρίκαλα – Στο Νοσοκομείο ένα άτομο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός άνδρας,…

26 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός στο Βέλγιο για αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε πλοίο – Επρόκειτο να εκραγεί με την άφιξή του

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι βελγικές Αρχές έπειτα από προειδοποίηση που έλαβαν τη Δευτέρα το…

26 Δεκεμβρίου 2023

Ουσιαστικά μέτρα για τους πλημμυροπαθείς ζητά η ΛΑΣ Θεσσαλίας

Η ΛΑΣ Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Οι συνεχείς κυβερνητικές ανακοινώσεις για δήθεν γρήγορη αποζημίωση…

26 Δεκεμβρίου 2023

Μακάβριο περιστατικό στη Γαλλία: Σοροί πέντε ανθρώπων σε διαμέρισμα σε προάστιο του Παρισιού

Έρευνα για ανθρωποκτονία ξεκίνησαν Γάλλοι εισαγγελείς, μετά τον εντοπισμό πέντε σορών σε διαμέρισμα στα βορειοανατολικά…

26 Δεκεμβρίου 2023

Καταδίωξη και σύλληψη για «νταή» οδηγό χωρίς δίπλωμα

Την ώρα που όλοι απολάμβαναν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε., της…

26 Δεκεμβρίου 2023