Τοπικά

Δρόμοι Συνεργασίας σε Α. Μπέο: Μην διαννοηθείς να συμφωνήσεις για τα σκουπίδια με ιδιώτες

IMG_20150210_130911

Μήνυμα στον δήμαρχο Βόλου να σταματήσει την “παρέλαση” υποψηφίων επενδυτών για την εκμετάλλευση των απορριμμάτων, καθώς όποια απόφαση κι αν λάβει θα προσβληθεί και δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί, μιας και η Κυβέρνηση θα περάσει απαγορευτική νομοθετική ρύθμιση για εμπλοκή ιδιωτών στις διαδικασίες, έδωσε σήμερα η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Α. Μπέο.

Αύριο συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στη Μαγνησία και μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, εισήγηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής δεν είχε κατατεθεί.

Ο κ. Πατσιαντάς έκανε λόγο για απίστευτες προχειρότητες και τόνισε ότι η δημοτική αρχή καθόρισε δημοτικό συμβούλιο την ημέρα που η παράταξή του είχε προγραμματίσει μεγάλη εκδήλωση για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Στη συνέντευξη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κανελλής παρουσίασε την πρόταση των Δρόμων Συνεργασίας για την διαχείριση των αποβλήτων με αερόβια κομποστοποίηση και ανακύκλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το