Τοπικά

Δριμύτατη επίθεση Μπέου στον Σκοτινιώτη

μπέος
Δριμύτατη επίθεση στον πρώην δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη εξαπολύει με σημερινή ανακοίνωσή του ο Αχ. Μπέος, με αφορμή την κριτική που άσκησε ο προκάτοχός του στις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής από το νέο ΕΣΠΑ. Ο κ. Σκοτινιώτης καταγγέλεται ως “ο πολιτικός που έδωσε όνομα και πρόσωπο στην πολιτική απάτη στη Μαγνησία, που υπηρέτησε την πολιτική με πολιτική ιδιοτέλεια και έλλειψη ιδεολογικών αρχών και αξιών”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σαν Δήμαρχος διακρίθηκε για τις επιδόσεις του στην ηλεκτρονική…πασιέντζα! Υπηρέτησε με πρόδηλη πολιτική ιδιοτέλεια, χωρίς ιδεολογικές αρχές και αξίες, το άθλιο πολιτικό σύστημα που κατέστρεψε τη χώρα και το λαό μας, απ όσα πόστα κατόρθωσε να αποσπάσει.
Σήμερα, στο περιθώριο όπου βρίσκεται και όπου τον έστειλε με τρόπο εντελώς απαξιωτικό ο λαός του Βόλου, ο πολιτικός που έδωσε όνομα και πρόσωπο στην πολιτική απάτη στη Μαγνησία, ο Πάνος Σκοτινιώτης, εκδίδει ανακοινώσεις και προσπαθεί και πάλι να αποπροσανατολίσει και να εξαπατήσει τους πολίτες του Βόλου! Αμετανόητος!
Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τεθήκαμε στην κρίση των πολιτών και πήραμε την εντολή του, όχι τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, αλλά θέτοντας στόχους ρεαλιστικούς, προσεγγίσιμους και υλοποιήσιμους, με πλήρη συνειδητοποίηση της δραματικής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Ετσι σήμερα ερχόμαστε με μια πρόταση για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ, που φαίνεται πως δεν είναι του γούστου του πάλαι ποτέ ηγεμόνα της περιοχής. Λυπούμαστε, αλλά…
Για πολλοστή φορά και αγνοώντας τις προκλήσεις Σκοτινιώτη, σκόπιμα διατυπωμένες για να προκαλεί σύγχυση, αλλά και θόρυβο γύρω από το όνομά του, υπογραμμίζουμε ότι τα έργα που σχεδιάζονται και προγραμματίζονται επί της Δημαρχίας του κ. Αχιλλέα Μπέου θα ολοκληρωθούν μέχρι ενός, με πλήρη σεβασμό στα χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη.
Εμείς δεν προκρίνουμε κάθε είδους Μουσεία, όπου μαζί με τα οράματα και τις ελπίδες των πολιτών του Βόλου, θα βάζουμε στις προθήκες και τα έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων (και ίσως στα θεμέλια και μερικά άλλα… εκατομμύρια),  που οι γνωστοί μεγαλομανείς εξήγγειλαν σωρηδόν, στα λόγια βέβαια.  Εμείς δημιουργούμε με βάση τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και του Δήμου.
Και επειδή ακριβώς έχουμε να παράξουμε έργο, σταματούμε να ασχολούμαστε με αποτυχημένους πολιτικούς τύπου Σκοτινιώτη. Αν θέλει προσοχή ας συνεχίσει να «παίζει» με την υπόλοιπη παλιοπαρέα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, συγχαίροντας εαυτούς και αλλήλους. Ισως είναι μια εκτόνωση γι αυτούς…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το