Τοπικά

Δράση αγάπης του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Κάτι όμορφο ετοιμάστηκε στα Κδαπ μεΑ Δήμου Βόλου της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ. Με αγάπη και αίσθημα προσφοράς οι ωφελούμενοι, το προσωπικό και η πρόεδρος Σοφία Χάλαρη διοργάνωσαν μια δράση αγάπης. Ετοιμάσαμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το bazaar που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογο Φλόγα στις 2/12 στον Αλμυρό . Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές παραδόθηκαν σήμερα 30/11 στην πρόεδρο του Συλλογου Φλόγα Βόλου κυρία Ντίνα Τριανταφύλλου από την υπεύθυνη της Δομής Πανοπούλου Βασιλική και την εκπαιδευτικό Κατερίνα Φωτάκη.

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Η αποστολή της είναι να συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους. Να αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους. Να μοιράζεται τους φόβους και τις αγωνίες τους, και να στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους. Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουν κοντά τους όλους εμάς Η Φλόγα θα συνεχίζει να φωτίζει και να ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Αυτές τις άγιες μέρες ας δώσουμε όλοι όση αγάπη και φως μπορούμε για να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε αυτούς το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η αγάπη πάντα στέγει , ελπίζει και υπομένει.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Βόλου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βόλου ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α

Share
Ετικέτες: ΚΔΑΠ-μεΑ

Πρόσφατα άρθρα

Έκκληση για προσφορά ζεστών μπουφάν από τον “Εσταυρωμένο”

Αυτές τις μέρες,έχουν αυξηθεί οι επισκέψεις των απόρων συμπολιτών μας στο Κέντρο Διαχείριση Ανθρωπιστικής Βοήθειας…

30 Νοεμβρίου 2023

Διαδικτυακή επίδειξη: Τι μπορεί να κάνει το ReIReSearch για σένα?

Αύριο, Παρασκευη 1η Δεκεμβρίου 2023, στις 4μμ - 5.45μμ Για την παρακολούθηση απαιτείται εγγραφή (δωρεάν) εδώ: https://www.resilience-ri.eu/registration/ Το ReIReSearch είναι…

30 Νοεμβρίου 2023

Κλάδεμα

Κλάδεμα και περιποίηση θέλει ο θάμνος της φωτογραφίας, καθώς έχει στην κυριολεξία καταλάβει όλο το…

30 Νοεμβρίου 2023

Ιδιαίτερο παιχνίδι με την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό

Ιδιαίτερο παιχνίδι με την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει απόψε (21.45 Novasports Prime) στο Βελιγράδι…

30 Νοεμβρίου 2023

ΛΑΣ Θεσσαλίας “Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια, που ετοιμάζουν κυβέρνης και επιχειρηματικοί όμιλοι αυτοκινητόδρομων το 2024”

  Η ΛΑΣ Θεσσαλίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, απο τις…

30 Νοεμβρίου 2023

Απορία

Στις 3.15 το μεσημέρι αυτή ήταν η εικόνα σχεδόν σε όλη τη Στρ. Μακρυγιάννη, όπου…

30 Νοεμβρίου 2023