Πολιτισμός

Δραματοποίηση σκηνών παιδικού διηγήματος, μουσική, τραγούδι και συζήτηση με τον Δ. Λεϊμονή

Αφορμή για δραματοποίηση σκηνών του παιδικού διηγήματος «Ο θαλασσοσφυριχτής» από τα παιδιά, μουσική – τραγούδι και συζήτηση με τον συγγραφέα κ. Διονύση Λεϊμονή αποτελεί η εκδήλωση της Δευτέρας 22 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς.
Μετά από ένα δημιουργικό εργαστήρι γραφής που πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις συναντήσεις παιδιών 7-13 ετών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς μέσα στον Ιούλιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019», με αφόρμηση το καινούριο παιδικό διήγημα του εκπαιδευτικού-συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή «Ο θαλασσοσφυριχτής» (Αρτέον Εκδοτική, Εικόνες: Δήμητρα Ψυχογυιού), το πρόγραμμα θα κλείσει με μια ωραία γιορτή συνδυάζοντας το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική, τη ζωγραφική και τον λόγο.

Δραματοποίηση σκηνών του παιδικού διηγήματος από τα παιδιά, μουσική – τραγούδι, συζήτηση με τον συγγραφέα. Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο κ. Δημήτρης Παπαντωνίου, έφορος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βόλου, και ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου πατήρ Βαρνάβας, η συμβολή του οποίου υπήρξε καθοριστική στη διεξαγωγή του βιωματικού εργαστηρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το