Αθλητισμός

Δουλειά και επιπλέον ενίσχυση θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Καλά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να βελτιώσει και σίγουρα χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη. Επίσης, αναγκαία κρίνεται και η επιπλέον ενίσχυση της ομάδας με ορισμένους έμπειρους παίκτες.

Αρκετά ικανοποιημένος έμεινε ο Σάκης Θεοδοσιάδης από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλη αγωνιστική διάθεση, κάτι που ήταν και το ζητούμενο για την εποχή, ενώ κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι τους που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης, κάτι που θα συμβεί με σκληρή δουλειά από όλους στις προπονήσεις, ενώ θα βοηθήσουν και τα επόμενα φιλικά.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μία ακόμη δυνατή ομάδα του τοπικού πρωταθλήματος, τον Αίαντα Σούρπης. Ο συγκεκριμένος αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στη Σούρπη, αλλά για να προφυλαχθεί ο καινούργιος χλοοτάπητας, συμφώνησαν οι δύο ομάδες να παίξουν στην Άλλη Μεριά με ώρα έναρξης, στις 6 το απόγευμα.

Όσον αφορά τα φιλικά που θα ακολουθήσουν υπάρχει μια μικρή αλλαγή, αφού το παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας στον Βόλο δεν θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου, αλλά μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο 27/8. Κατά τα άλλα, ισχύουν κανονικά ο εκτός έδρας αγώνας με τον Π.Ο. Φήκης στις 4/9, το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στις 11/9, αλλά και η αναμέτρηση με τον Α.Ο. Υπάτου, εκτός έδρας, στις 18 Σεπτεμβρίου, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματίες, ενώ έχει επιστρέψει και γυμνάζεται κανονικά και ο αρχηγός Φίλιππος Σκοπελίτης. Ο τελευταίος είχε χάσει το τέλος της περσινής σεζόν λόγω ενός διαστρέμματος σε μία προπόνηση τον Απρίλιο, που αποδείχθηκε πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν. Όμως, επέστρεψε υγιής και είναι έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, το προπονητικό επιτελείο περιμένει και την επιπλέον ενίσχυση με ορισμένους έμπειρους παίκτες. Στόπερ, «δεκάρι» και σέντερ φορ θέλει ο Ολυμπιακός που συζητά με ποδοσφαιριστές, αλλά όλα θα κριθούν από το οικονομικό.

Τέλος, μία ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τα αρτοποιεία  Ιορδάνη Φιλοσόγλου και Γεωργίου Μανδηλά για την προσφορά των υπέροχων εδεσμάτων στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας».

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024 υποδέχτηκε ο δήμος Βόλου

Ο Δήμος Βόλου διά της αντιδημαρχίας Τουρισμού υποδέχτηκε το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2024. Πρόκειται…

2 Απριλίου 2024

Σε διευρυμένη σύσκεψη στη Σκιάθο για τα Τ.Π.Σ. ο Χρήστος Μπουκώρος

Σε διευρυμένη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σκιάθο, για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια (Τ.Π.Σ.) των…

2 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στους Άγιους Αναργύρους: Ο διάλογος της 29χρονης με τον αστυνομικό της άμεσης δράσης

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια γυναικοκτονία της…

2 Απριλίου 2024

Πρόστιμο 120.000 ευρώ και «λουκέτο» σε λαρισινό e-shop – Δεν επέστρεφαν χρήματα παραγγελιών που δεν έστελναν

Πρόστιμο συνολικού ύψους 120.000 ευρώ στην επιχείρηση e-shop «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» που διατηρεί…

2 Απριλίου 2024

Η Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Ιωάννα Ζωμένου – Καραγιάννη στο βήμα του Ρ.Ο. Βόλου “Αργώ” – Φωτορεπορτάζ

Τη Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου PARK, στο πλαίσιο της τακτικής…

2 Απριλίου 2024

Θάνατος Εμίλ στη Γαλλία: Τα νεότερα από τις έρευνες – Στο μικροσκόπιο το «σκοτεινό» παρελθόν του παππού

Συνεχίζονται οι έρευνες των γαλλικών Αρχών για τον θάνατο του 2χρονου Εμίλ μετά τον εντοπισμό…

2 Απριλίου 2024