Παραπολιτικά

Δουλειά βήμα-βήμα “Θ”

Οι κυβερνητικοί κυρίως βουλευτές, αλλά και η 5η ΥΠΕ έχουν τον πρώτο λόγο και μπορούν να «τρέξουν» και να πιέσουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την ένταξη των έργων του Νοσοκομείου στο νέο ΕΣΠΑ, δήλωσε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου Κώστας Καραμπάτσας, με αφορμή τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Καραμπάτσας μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα εξήρε το έργο της διοίκησης του Νοσοκομείου, του κ. Μπαλλή και του επιστημονικού συμβουλίου και πρόσθεσε: «Για να ενταχθεί ένα έργο, πρέπει να γίνει δουλειά βήμα – βήμα. Πρέπει να υπογραφεί η έγκριση σκοπιμότητας από το υπουργείο Υγείας και την 5η ΥΠΕ. Χρειάζεται κυβερνητική παρέμβαση στο κέντρο εξουσίας. Θα πρέπει να πιεστεί το υπουργείο Υγείας. Πρέπει να ιεραρχηθούν οι στόχοι από την 5η ΥΠΕ, όχι με κομματικά κριτήρια, αλλά με βάση τις ανάγκες του κάθε Νοσοκομείου. Ο Βόλος έχει και τη διοικητική βούληση και το δυναμικό να προχωρήσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Από τη στιγμή που θα δοθούν οι προεγκρίσεις, οι υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά και γρήγορα, όπως έγινε και στο προηγούμενο ΕΣΠΑ», τόνισε ο κ. Καραμπάτσας.

Χαρακτήρισε θετικό το ότι εντάχθηκε ο στεφανιογράφος και τόνισε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί και ο ακτινοδιαγνωστικός τομέας, επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο Βόλου έχει καταρτισμένο προσωπικό και γιατρούς που γνωρίζουν τις ανάγκες του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το