Κόσμος

Δουλέψτε από τον καναπέ -Οι καλύτερες δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι

dog_17

Πολλές φορές έχουμε ευχηθεί να μην χρειάζεται να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας το πρωί για να πάμε στο γραφείο μέσα στη βροχή ή το κρύο. Υπάρχουν λοιπόν ορισμένες δουλειές που μπορούμε να κάνουμε χωρίς καν να βγάλουμε τις πυτζάμες μας.

Graphic Design
Ιστοσελίδες όπως η Fiverr και η Elance είναι γεμάτη από τη ζήτηση για εμπειρογνώμονες γραφικού σχεδιασμού που μπορούν να κάνουν εργασίες που κυμαίνονται από το σχεδιασμό ιστοσελίδων μέχρι φυλλάδια εταιρείας. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνογνωσία, οι ειδικοί γραφικού σχεδιασμού μπορούν εύκολα να βγάλουν ένα επιπλέον εισόδημα από την άνεση του σπιτιού τους.

Διαδικτυακές έρευνες
Πολλές εταιρείες αναζητούν γνώμες από καθημερινούς ανθρώπους και πληρώνουν καλά λεφτά για να ακούσουν τη γνώμη τους σε με μια ποικιλία θεμάτων. Οπως και με κάθε online επιχείρηση υπάρχουν αξιόπιστες και όχι και τόσο αξιόπιστες εταιρείες ερευνών, αλλά οι καλές πληρώνουν καλά και στην ώρα τους. Αν και η ηλεκτρονική ολοκλήρωση της έρευνας πιθανόν δεν θα σας φέρει αρκετά χρήματα για να αντικαταστήσετε ένα εισόδημα πλήρους απασχόλησης, μπορείτε να κερδίσετε ένα ευκαταφρόνητο χαρτζηλίκι κάθε μήνα αν γραφτείτε σε αξιόπιστες εταιρείες ερευνών, όπως η Toluna και η Inboxdollars

Voiceover
Εχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορείτε να δανείσετε την φωνή σας σε καρτούν, ταινίες ή άλλα πρότζεκτ.

Freelancer
Αρθρα για εφημερίδες, περιοδικά ή διάφορες ιστοσελίδες μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα καλό χαρτζηλίκι.

Χειροποίητα δώρα
Κατασκευάστε κοσμήματα, δώρα και αξεσουάρ και πουλήστε τα μέσω διαδικτύου, ή δημιουργήστε βίντεο με το πώς τα κατασκευάζετε.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το