Παραπολιτικά

«Δούλεψαν» 80χρονους στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών “Θ”

Μια απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν την προηγούμενη Πέμπτη στη διεύθυνση Συγκοινωνιών 80χρονοι συνταξιούχοι, οι οποίοι θέλησαν να ανανεώσουν το δίπλωμα οδήγησης που διαθέτουν, για ένα χρόνο. Οι γιατροί πέντε ειδικοτήτων που θα τους εξέταζαν δεν εμφανίστηκαν, γιατί είναι ένα χρόνο απλήρωτοι. Τα χρήματα για την πληρωμή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι διαθέσιμα καθώς έχουν εγκριθεί και από την οικονομική επιτροπή, αλλά η Διεύθυνση Συγκοινωνιών δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την καταβολή τους.
Το «καλύτερο» της ιστορίας είναι πως όταν κλήθηκαν οι αρμόδιοι από τους γέροντες να δώσουν εξήγηση για την απουσία των γιατρών, τους απάντησαν πως αρρώστησαν. Και οι πέντε! Ομαδικώς. Πάλι καλά που δεν τους είπαν πως βρίσκονται σε καραντίνα για Έμπολα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αντί να βάλουν τάξη στην αταξία, για να καλύψουν τις «γκάφες» εισηγήθηκαν να εκδιωχθούν οι γιατροί…. και να βρεθούν άλλοι καλύτεροι που δεν θα δυσανασχετούν ακόμη και εάν δεν πληρωθούν δύο χρόνια, μιας και από παράλειψη ή ανικανότητα δεν εκδίδονται εντάλματα.
Οι γιατροί θα τους καταγγείλουν επισήμως και θα βρουν πολλοί τον μπελά τους. Τους γιατρούς δεν τους «φοβόμαστε», θα τη βρουν την άκρη. Η αθλιότητα έγκειται στο ότι δεν σέβονται ηλικιωμένους και τους εμπαίζουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το