Κόσμος

Δότρια χάρισε νεφρό και… καρδιά σε δυο αδέρφια – Το συγκινητικό love story με τα δυνατά μηνύματα

Σενάριο ρομαντικής ταινίας θυμίζει η συγκινητική και συγκλονιστική ιστορία γυναίκας στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η 41χρονη Χέιλι Μιλκς δώρισε το ένα της νεφρό σε έναν, άγνωστο, βαριά άρρωστο άνδρα και βρέθηκε αρραβωνιασμένη λίγο αργότερα, με τον αδελφό του που τον γνώρισε στο νοσοκομείο.

Πως ξεκίνησαν όλα
Το 2019, η Μιλκς, η οποία μόλις περνούσε την χειρότερη περίοδο της ζωής της εξαιτίας ενός οδυνηρού διαζυγίου, βρήκε στο διαδίκτυο την ανάρτηση μια απελπισμένης γυναίκας, της οποίας ο αρραβωνιαστικός της ήταν ετοιμοθάνατος.

«Έχω βαρεθεί», ξεκινούσε η ανάρτησή της για να συνεχίσει: «Ο Ντέιβιντ είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Έκανε μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος το 2012 λόγω βλάβης που του προκάλεσε ο διαβήτης τύπου 1. Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια, ο οργανισμός του άρχισε να απορρίπτει το νέο του νεφρό. Από τότε, κάνει αιμοκάθαρση τρεις ημέρες την εβδομάδα, κάθε φορά νιώθοντας πιο αδύναμος και πιο άρρωστος… Αν κανείς είναι πρόθυμος να γίνει ζωντανός δότης, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα».

«Ήθελα να κάνω κάτι»

Παρότι περνούσε τα δικά της προβλήματα, η ιστορία την άγγιξε πολύ με τρόπο που δεν περίμενε ούτε η ίδια. «Ήταν ένα τόσο νεαρό ζευγάρι. Ήθελα να κάνω κάτι», είπε η 41χρονη. Αμέσως επικοινώνησε με τον Ντέιβιντ Μοντότο και τη σύζυγό του Μελίσα για να τους πει ότι ήταν πρόθυμη να βοηθήσει. Το ζευγάρι κάλεσε την Μιλκς σε δείπνο και συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες. Η 41χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και δασκάλα γιόγκα είχε λάβει ιατρική έγκριση για να γίνει δότης και ξεκίνησε αμέσως τις αυστηρές προετοιμασίες που απαιτούνται για να δωρίσει κάποιος ένα ζωτικό του όργανο.

Στο νοσοκομείο ήρθε ο… έρωτας
Μετά την επέμβαση, η Μιλκς, όντας μουδιασμένη από τη μορφίνη, έβλεπε στο δωμάτιο του νοσοκομείου της να την επισκέπτονται οι συγγενείς του Ντέιβιντ για να της εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους. Τελευταίος μπήκε 40χρονος Γουίλιαμ Μοντόνο, αδερφός του λήπτη. Αμέσως άρχισαν να μιλάνε και μέρα με τη μέρα ερχόντουσαν ολοένα και πιο κοντά.

«Όλα έμοιαζαν τόσο ωραία όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Δεν ήθελα να φύγω από δίπλα της. Χρειαζόμουν κάποια δικαιολογία για να επιστρέψω στο δωμάτιό της. Είχαμε τόσα πολλά κοινά σημεία. Είχαμε χημεία από την αρχή της γνωριμίας μας».

Από τότε η Μιλκς και ο Μοντόνο έγιναν αχώριστοι και μετά ζευγάρι. Και οι δυο, από τους προηγούμενους γάμους τους, έχουν συνολικά επτά παιδιά. Έχουν ήδη αρραβωνιαστεί και σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Πηγή:ethnos

Share
Ετικέτες: Δότρια

Πρόσφατα άρθρα

Στα 6,2 δισ. οι απλήρωτοι φόροι – Ποιοι απειλούνται με κατασχέσεις [πίνακες]

Στα 6,276 δισ. ευρώ ανήλθαν οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι το 2023 με τον αριθμό των οφειλετών…

11 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών: Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τέσσερα άτομα, αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες ως…

11 Μαρτίου 2024

Παρόντος του πατέρα του το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, λέει η δομή που φιλοξενούσε τον 15χρονο γιο του παλαιοχριστιανού

Ανακοίνωση με τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με τον γιο του παλαιοχριστιανού…

11 Μαρτίου 2024

Eurogroup: Περιοριστικός ο δημοσιονομικός προσανατολισμός το 2025, οι πολιτικές θα πρέπει να παραμείνουν ευέλικτες

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για τον προσανατολισμό της δημοσιονομικής πολιτικής για…

11 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη – Αθωώθηκε ο γιατρός

Συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών -κατά συγχώνευση- επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας το…

11 Μαρτίου 2024

Ομοφοβικό ρεσιτάλ στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη σε καρναβάλι

Δεν έχουν τέλος τα ομοφοβικά περιστατικά στη χώρα μας. Μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη τις…

11 Μαρτίου 2024