Τοπικά

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Τα τεύχη δημοπράτησης για το ποδηλατοδρόμιο θα παραδοθούν άμεσα στην Περιφέρεια

«Το προσεχές διάστημα τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια» διαβεβαιώνει η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη σχετικά με τη δημιουργία ποδηλατοδρομίου στον Βόλο. Σύμφωνα με την κ. Κολυνδρίνη η μελέτη για τη δημιουργία του ποδηλατοδρομίου έχει ήδη ανατεθεί σε μελετητικό γραφείο ενώ στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο με εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Κολυνδρίνη:

«Από την πρώτη στιγμή που αποτυπώθηκε εν τοις πράγμασι η επιθυμία του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, για τη δημιουργία ποδηλατοδρομίου στο Βόλο, άρχισαν και όλες οι διαδικασίες και ενέργειες που αιτούνται για τα δημόσια έργα, προκειμένου το όραμα της Περιφέρειας να γίνει πράξη, κάτι στο οποίο η Περιφέρεια έχει δώσει επανειλημμμένα εξετάσεις και επέτυχε με άριστα.
Συγκεκριμένα η μελέτη για τη δημιουργία του ποδηλατοδρομίου έχει ανατεθεί ήδη προ πολλού σε μελετητικό γραφείο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ενός τόσο απαιτητικού έργου εδώ και αρκετό καιρό και τείνει προς την ολοκλήρωσή της. Σημειωτέον, ανά τακτά διαστήματα, έγιναν συσκέψεις με τους μελετητές, τους μηχανικούς της Μαγνησίας, τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη, όπου παρακολουθούνταν η πορεία των προβλεπόμενων εργασιών, παρουσία και του αξιαγάπητου παγκόσμιου Βολιώτη πρωταθλητή μας κ. Βολικάκη, με τελευταία πολύωρη συνάντηση εργασίας προ ολίγων ημερών στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, όπου έγινε παρουσίαση του τελικού σχεδίου, με όλες τις εναλλακτικές εκδοχές.
Μάλιστα, στην τελευταία συνάντηση εργασίας, συμμετείχαν και δύο επιχειρηματίες από το Λονδίνο, οι οποίοι έχουν σχετική εμπειρία από πίστες υφιστάμενων ποδηλατοδρομίων. Άρα εντός του προσεχούς διαστήματος, τα τεύχη δημοπράτησης θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία στην Περιφέρεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το