Τοπικά

Δωρεάν υπολογιστές για τα παιδιά τους ζητούν οι τρίτεκνοι

Οι τρίτεκνοι στη Μαγνησία ζητούν με επιστολή τους στο Κ. Μητσοτάκη δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών για τα παιδιά τους. Στην επιστολή τους αναφέρουν: 

Κάνουμε το χρέος μας, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών απέναντι στις οικογένειες μας και τους συνανθρώπους μας, μένουμε σπίτι.
Ακολουθούμε όπως οφείλουμε τις οδηγίες των επιστημόνων.
Προσπαθούμε παρά τις δυσμενείς για τις οικογένειες μας  οικονομικές συνθήκες να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Ζητάμε από εσάς να δείξετε την ευθύνη και την  ευαισθησία που χρειάζεται ώστε τα παιδιά μας να μπορούν να ανταποκριθούν στην εξ αποστάσεως επικοινωνία μαθητών -εκπαιδευτικών που θα  συμβάλλει να μην χάσουν την  επαφή με τα γνωστικά αντικείμενα που έχουν διδαχτεί, να έχουν δημιουργικές ασχολίες όσο είναι κλεισμένα στο σπίτι.

Είναι σίγουρο και αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς πως σε κάθε ένα από τα δικά μας σπίτια, δεν επαρκεί ο αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών για όλα τα μέλη των οικογενειών μας. Αν συνυπολογίσουμε πως αρκετοί από τους γονείς εργάζονται με τηλεργασία τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ζητάμε λοιπόν να μεριμνήσετε ώστε να εξασφαλιστεί η δωρεάν παροχή ηλεκτρονικών συσκευών στους μαθητές-μέλη τρίτεκνων οικογενειών”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το