Τοπικά

Δωρεάν ξενάγηση σήμερα στο Μουσείο Βόλου

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» και άλλους αρχαιολογικούς χώρους του Νομού, που άρχισε με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Βόλου.
Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου» προτείνουν στους μαθητές και τους γονείς, έναν κύκλο ξεναγήσεων, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή από τους συμμετέχοντες.

Από το υπουργείο Πολιτισμού ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.
Η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου κ. Μελίνα Κωστίδη, έχει αναλάβει τη σημερινή ξενάγηση στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου».
Η σημερινή συνάντηση προγραμματίστηκε στις 10.45, στον χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11 να αρχίσει η ξενάγηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το