Τοπικά

Δωρεάν διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο με τίτλο «Προετοιμασία και σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης»

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 5.00 μμ ως 8.00 μμ, η ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ πρόκειται να πραγματοποιήσει το 5ο διαδικτυακό επιμορφωτικό εργαστήριο της δράσης CoopAbility με τίτλο «Προετοιμασία και σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης». Βασικός σκοπός της δράσης με τίτλο CoopAbility είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων εργασιακής ετοιμότητας και κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε άτομα με αναπηρία για την ενίσχυση της επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης.

Στο επιμορφωτικό εργαστήριο θα τεθούν ερωτήσεις για προβληματισμό, θα συνεχιστεί η σύνθεση της εικονικής συνεταιριστικής επιχείρησης και θα συζητηθεί ο αυξητικός παράγοντας του κοινωνικού αντίκτυπου. Τέλος, θα προβληθεί η καλή πρακτική της School Synergy Snacks, Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης με μέλη Άτομα με Αναπηρία.

Η συμμετοχή στα επιμορφωτικά εργαστήρια θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο https://forms.gle/F853Bc8bbSrFL7mP7.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία και μέλη των οικογενειών τους.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξεταστική για Τέμπη – Προφυλλίδης: «Αν ο σταθμάρχης είχε πατήσει τα δύο κουμπιά, θα είχε στείλει τον συρμό στη σωστή γραμμή»

Εάν ο σταθμάρχης της Λάρισας είχε πατήσει τα δύο κουμπιά «αναχώρησης» και «στόχου» στον πίνακα…

30 Ιανουαρίου 2024

Agrotica: «Απόβαση» με εκατοντάδες τρακτέρ σχεδιάζουν οι αγρότες – Ο στόχος

Με περίπου 300-350 τρακτέρ σχεδιάζουν να φτάσουν αγρότες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έξω από τις…

30 Ιανουαρίου 2024

Ζαχαροπλάστρια

Ζαχαροπλάστρια η τυχερή που κέρδισε το φλουρί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Την κλήρωση έκανε η κόρη…

30 Ιανουαρίου 2024

Μεταγραφή

Πραγματικότητα έγινε, μία πολιτική μεταγραφή η οποία συζητούνταν εδώ και αρκετό καιρό. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου,…

30 Ιανουαρίου 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Θα σε βρω» λέει στη γυναίκα που πιστεύει πως την κάρφωσε στην ΑΑΔΕ

Βέβαιη πως μία γυναίκα κρύβεται πίσω από καταγγελία στην ΑΑΔΕ για τη φοροδιαφυγή που εντοπίστηκε…

30 Ιανουαρίου 2024

Τιμητική

Την τιμητική τους είχαν οι εκδηλώσεις κοπής πίτας αυτό το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο τα αστυνομικά…

30 Ιανουαρίου 2024