Τοπικά

Δωρεά προστατευτικού υλικού στους φυσικοθεραπευτές και “Αχιλλοπούλειου” και του ΙΚΑ Βόλου 

Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών του Νομού Μαγνησίας, επισκέφθηκε τους φυσικοθεραπευτές του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς και του Φυσικοθεραπευτηρίου του ΙΚΑ Βόλου και τους παρέδωσε υγειονομικό προστατευτικό υλικό (μάσκες, ασπίδες, γάντια και αντισηπτικά), υλικό απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των Φυσικοθεραπευτικών Τμημάτων στις δημόσιες δομές του Νομού στην αντιμετώπιση κρουσμάτων από τον ιό COVID-19.

 

Σημειώνεται ότι το υγειονομικό υλικό αποτελεί δωρεά του Περιφερειακού Τμήματος που, σε πρώτη φάση, ενισχύει τους φυσικοθεραπευτές οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή άμυνας απέναντι στη πανδημία και, μάλιστα, δεν λαμβάνουν το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Η δωρεά κρίθηκε αναγκαία λόγω και της μεγάλης ανεπάρκειας που παρατηρείται σε προστατευτικό υλικό.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας ευχαρίστησε το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την ερευνητική ομάδα του TED3D και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Γεώργιο Σαχαρίδη, για την ευγενική προσφορά τους σε ασπίδες προστασίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το