Τοπικά

Δωρεά οικοπέδου από ιδιώτη στον Δήμο Αλμυρού για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Σούρπη

Οικόπεδο εκτάσεως συνολικού εμβαδού 1.750 τ.μ. εντός των ορίων του οικισμού της Κοινότητας Σούρπης παραχωρήθηκε στον Δήμο Αλμυρού με δωρεά ιδιώτη. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού έκανε ομόφωνα αποδεκτή τη δωρεά, αλλά και τους όρους για την κατασκευή κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών στο οικόπεδο.
Όπως ανέφερε ο δωρητής στο έγγραφό του προς τον Δήμο Αλμυρού, «επιθυμία μου είναι επί του εν λόγω οικοπέδου ο Δήμος Αλμυρού να προβεί σε κατασκευή κλειστής αίθουσας αθλοπαιδιών με πρότυπο την ανάλογη του Δήμου Ζαγοράς Πηλίου και σε περίπτωση κάποιου κωλύματος, κάποιας άλλης αθλητικής εγκατάστασης για τη νεολαία του τόπου μας. Επιπροσθέτως επιθυμώ, εφόσον είναι εφικτό και προβλέπεται από τις διατάξεις του Νόμου, να ορισθεί Επιτροπή που θα παρακολουθεί τις ενέργειες αυτές και θα γνωμοδοτεί σχετικά, μέλη της οποίας θα είναι εκτός από εκπροσώπους του Δήμου, άτομα που θα προτείνω ο ίδιος».

Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η επιτροπή, η οποία θα παρακολουθεί την πορεία των διαδικασιών υλοποίησης της επιθυμίας του δωρητή, θα αποτελείται από τα κατωτέρω μέλη:
– Τον εκάστοτε πολιτικό προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού, με αναπληρωτή τον διευθυντή της ίδιας Υπηρεσίας.
– Τον εκάστοτε πρόεδρο της Κοινότητας Σούρπης, με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο αυτής.
– Τον προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με αναπληρωτή έναν υπάλληλο της εν λόγω Διεύθυνσης, που θα ορίζεται από τον δήμαρχο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το