Τοπικά

Δωρεά εξοπλισμού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου

H ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets στο πλαίσιο της γενικότερης συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, όπου έχει αναλάβει την υποστήριξη σημαντικών δράσεων για τη χώρα και της εξαιρετικής συνεργασίας με τον Δήμο Σκιάθου, προχώρησε στην δωρεά εξοπλισμού για την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας.Ο χορηγούμενος εξοπλισμός αφορά, δύο βενζινοκίνητα πλυστικά υψηλής πίεσης, δύο βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα, ένα βενζινοκίνητο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο, ένα βενζινοκίνητο χορτοκοπτικό, ένα βενζινοκίνητο μπορντουροψάλιδο και ένα βενζινοκίνητο φυσητήρα πλάτης.
Ο Δήμος Σκιάθου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Seajets για τη σημαντική χορηγία και την άμεση ανταπόκριση στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Μάριο Ηλιόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρείας Seajets για την ευγενική υποστήριξη και τη δωρεά του σημαντικού αυτού ειδικού εξοπλισμού που θα εξυπηρετήσει βασικές λειτουργικές ανάγκες και θα εκσυγχρονίσει την υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου. Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή για όλους, ενέργειες σαν και αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την τοπική κοινωνία. H Seajets είναι μία εταιρεία που βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στις νησιωτικές κοινωνίες, παρέχοντας υποστήριξη για την επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το