Τοπικά

Δωρεά αγάπης στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς στα Ιδρύματα της πόλης, ο Όμιλος Inner Wheel Βόλου την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 , διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία θεατρική παράσταση με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου. Πιο συγκεκριμένα η Ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος “Μουσικοθεατρικά -Εναλλακτικά ” του 8ου Γυμνασίου Βόλου παρουσίασε στο θεατράκι του Ιδρύματος, την θεατρική παράσταση ”Bonjour Madame Σουσού “.Υπεύθυνες του εν λόγω προγράμματος είναι οι καθηγήτριες: Μαρία Αλπάκη και Κατερίνα Παπαθανασίου.

Παρουσία και της Διοικητού της 247 Περιφέρειας Ελλάδας του Διεθνούς Inner Wheel κ. Φαίδρας Σπανού το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Βόλου βρέθηκαν στο Ορφανοτροφείο και παρέδωσαν αθλητικά ρούχα και παπούτσια για τα 28 παιδία του Ιδρύματος.

Η δωρεά αυτή προέκυψε από τα έσοδα της προαναφερόμενης θεατρικής παράστασης και σε συνεννόηση με τους υπευθύνους του Ορφανοτροφείου αγοράστηκαν ως είδη άμεσης ανάγκης των παιδιών τα αθλητικά είδη.

Την επίσκεψη του Ομίλου Inner Wheel Βόλου στο Ορφανοτροφείο πλαισίωσε το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς όπου για δύο ώρες προχώρησε σε προσκοπικό παιχνίδι με τα παιδιά του Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το International Inner Wheel είναι η μεγαλύτερη Εθελοντική Οργάνωση γυναικών Προσφοράς στον κόσμο. Από την ίδρυσή του, το 1924 το Inner Wheel συνεχίζει να αναπτύσσεται και να δημιουργεί νέους Ομίλους σε πολλές χώρες.

Ο Όμιλος Inner Wheel Βόλου δραστηριοποιείται στην πόλη από το 1997 με πλούσιο έργο κοινωνικής προσφοράς .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το