Θ Plus

Dolores O’ Riordan: Πνιγμός η αιτία θανάτου της frontwoman των Cranberries

Σε πνιγμό έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οφείλεται ο θάνατος της τραγουδίστριας των Cranberries, Dolores O’Riordan, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Η Ιρλανδή τραγουδοποιός πέθανε τον Ιανουάριο και είχε βρεθεί βυισμένη στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο Χίλτον, στο Παρκ Λέιν του Λονδίνου. Ήταν 46 ετών.
Η ιατροδικαστής Σίρλεϊ Ράντκλιφ κατέιεσε στο Δικαστήριο του Ουέστμινστερ, ότι αιτία θανάτου της ήταν ο πνιγμός εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλοκόλ, από την οποία έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν στο μπάνιο

«Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι ήταν κάτι άλλο εκτός από ατύχημα», δήλωσε η Ράντκλιφ.
Η πραγματογνώμονας Νάταλι Σμαρτ, που βρέθηκε στο σκηνικό, ανέφερε με τη σειρά της: «Είδα την κυρία Ο’ Ρίορνταν βυθισμένη μέσα στη μπανιέρα με τη μύτη και το στόμα της γεμάτα νερό».
Στην ακρόαση αναφέρθηκε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο άδεια μπουκάλια -πέντε μινιατούρες και ένα μπουκάλι σαμπάνια, καθώς επίσης και κουτιά από συνταγογραφημένα φάρμακα.
Την ίδια στιγμή, οι τοξικολογικές εξετάσεις είχαν δείξει ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της ήταν τέσσερις φορές υψηλότερο από το επιτρεπτό όριο οδήγησης, ωστόσο η ποσότητα των φαρμακευτικών ουσιών στο αίμα της ήταν στο επιτρεπόμενο όριο.

Μητέρα τριών παιδιών, η Ο’ Ρίορνταν βρισκόταν στο Λονδίνο για να ηχογραφήσει ένα cover της μεγάλης επιτυχίας των Cranberries, «Zombie» με την hard rock μπάντα Wolves.
Επί 13 χρόνια frontwoman και στιχουργός των Cranberries, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο.
Κατά καιρούς είχε παραδεχθεί σε συνεντεύξεις ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί ενώ είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη αλλά και τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής από την οποία έπασχε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τέμπη: Ξεκινούν έρευνες στο οικόπεδο όπου μεταφέρθηκαν 300 κυβικά χώμα

Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν οριστεί από τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών θα ξεκινήσουν…

23 Μαρτίου 2024

Επιτυχία

Απόλυτη επιτυχία είχε η εκδήλωση για την ενδοσχολική βία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, στην…

23 Μαρτίου 2024

Λαύριο: Δεσμεύθηκε σκάφος με εκατομμύρια χάπια στο λιμάνι

Πεντακόσια χαρτοκιβώτια βάρους 3,15 τόνων, που περιείχαν συνολικά 3.750.000 κάψουλες-χάπια (δραστικής-φαρμακευτικής ουσίας BREGABALIN NERVIGESIC) εντοπίσθηκαν…

23 Μαρτίου 2024

Αγναντεύει

Ένας όμορφος τσαλαπετεινός αγναντεύει τον κάμπο του Βελεστίνου. Φωτογραφία με το χαρακτηριστικά όμορφο πουλί. Ωστόσο,…

23 Μαρτίου 2024

Μεϊκόπουλος:3 γιατροί σε 15 μέρες αποχώρησαν από Κέντρα Υγείας Μαγνησίας & Θεσσαλίας-«Πληγή» οι μετακινήσεις

Την εικόνα ντροπής για τη λειτουργία των πρωτοβάθμιων δομών υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ)…

23 Μαρτίου 2024

Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Εκκλησία είναι το λιμάνι της ζωής μας» – Χειροθεσία Οικονόμου στους Αγίους Θεοδώρους Βόλου

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Βόλου χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, κατά…

23 Μαρτίου 2024