Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ελέγχονται οι αστυνομικοί που δεν «πίστεψαν» το βιασμό της

Λίγο πριν την ολοκλήρωσης της ογκώδους δικογραφίας για τη δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο στη Ρόδο, οι δικαστικές αρχές του νησιού έχουν βάλει στο στόχαστρο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του 21χρονου Ροδίτη. Ο στόχος τους είναι να αποκαλυφθεί το πρόσωπο που φαίνεται ότι προσπάθησε να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη στο κινητό του, αλλάζοντας κάρτα SIM, την ώρα που εκείνος βρισκόταν κρατούμενος στο λιμεναρχείο Ρόδου.

Σύμφωνα με τη Real News έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται οι αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η άτυχη φοιτήτρια με σκοπό να τους καταγγείλλει το βιασμό της. «Η προκαταρκτική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ανακρίτρια έχει ζητήσει να ληφθούν συμπληρωματικές καταθέσεις από πρόσωπα – κλειδιά, αλλά και μία σειρά άλλων ενεργειών.

Η Αστυνομία, δυστυχώς, δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Γι’ αυτό και έχει επιληφθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ» τονίζει ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη, και δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γιουγκής. Με βάση όλες τις πληροφορίες, ο αστυνομικός στον οποίο η 21χρονη είχε καταγγείλλει το βιασμό, τη βιντεοσκόπηση και τον εκβιασμό που υφίστατο από τους δράστες φέρεται να της είπε. «Άμα βρεις το βίντεο, να μας το φέρεις να το δούμε». Αυτό καταγράφεται στην κατάθεσή του. «Αντί να κάνει τη δουλειά του έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» προσθέτει ο κ. Γιουγκής.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το