Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Είχαν σχεδιάσει τον ομαδικό βιασμό οι δράστες

Καταπέλτης είναι το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον Αλβανό και τον Ροδίτη, που βίασαν και σκότωσαν την άτυχη φοιτήτρια στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Όπως αναφέρει το Star οι δύο νεαροί είχαν προαποφασίσει τον ομαδικό βιασμό της κοπέλας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν για την μοιραία νύχτα, οι δύο φερόμενοι ως δράστες συναντήθηκαν αρχικά μόνοι τους. Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να έστειλε μήνυμα μέσω Facebook στην ανυποψίαστη Ελένη Τοπαλούδη, προκειμένου να συναντηθούν. Οι δύο νεαροί βρέθηκαν στις 21:00 το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018 και λίγο πριν τα μεσάνυχτα συνάντησαν την νεαρή φοιτήτρια.

«Η Ελένη Τοπαλούδη από την αρχή που βρέθηκε στο σπίτι μαζί τους, ένιωθε φόβο και δυσφορία» σύμφωνα με το βούλευμα. Τα στοιχεία στη συνέχεια σοκάρουν. Ο Έλληνας και ο Αλβανός κατηγορούνται ότι τη βίασαν ασκώντας πάνω της σωματική βία. Κατά το βούλευμα, την απείλησαν με μαχαίρι και με στραγγαλισμό σε μία προσπάθεια να την εξαναγκάσουν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ροδίτης κατηγορούμενος φέρεται μετά το έγκλημα να διέγραψε τον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook. Στο βούλευμα σύμφωνα με το Star αναφέρεται επίσης ότι την ώρα που το κορίτσι βασανιζόταν, αν ένας από τους δυο ήθελε να αντιδράσει, θα μπορούσε είτε να φύγει είτε να παράσχει βοήθεια στη φοιτήτρια. «Δεν δικαιολογείται η υποταγή του ενός στη βούληση του άλλου δεδομένου ότι και οι δύο ήταν γυμνασμένοι» αναφέρει το βούλευμα.
Εξ αρχής, οι δύο δράστες αλληλοκατηγορούνται και οι καταθέσεις του ενός είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με του συγκατηγορούμενού του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το