Ελλάδα

Δολοφονία στη Ρόδο: Στο μικροσκόπιο οι υπολογιστές των κατηγορουμένων

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι υπολογιστές των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με τη rodiaki.gr επιχειρείται να τα ανοίξουν, κάτι το οποίο δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατό.

Σύμφωνα με τον πατέρα της φοιτήτριας στο κεντρικό δελτίο του Star «είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους, δικηγόρους… Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας… Δεν ξέρω, γιατί ήταν τόσο θρασείς να κάνουν ό,τι ήταν δυνατόν για να εξαφανίσουν τα οποιαδήποτε στοιχεία».

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης δήλωσε ότι «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».

Στο μεταξύ, από τις καταθέσεις που έχει πάρει η ανακρίτρια, προκύπτει ότι ο 21χρονος και ο 19χρονος, ξεπερνούσαν πολλές φορές τα όρια, ειδικά σε ό,τι αφορά στη συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες. Ο 19χρονος κατηγορείται ήδη για τον βιασμό μίας συνομήλικης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Μάρτυρας που είδε τον νεαρό μετά τον βιασμό της κοπέλας περιέγραψε στις Αρχές ότι «βγήκε στο δρόμο γυμνός και πλησίαζε κάποια κορίτσια φωνάζοντάς τους “ελάτε να μου πάρετε…”».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το